Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2009 » Квітень » 27 » Калейдоскоп новин. Квітень
20:58
Калейдоскоп новин. Квітень
Шкільне перехрестя
Наша рубрика присвячена рідній школі напередодні знаменитої дати - 70-ти річчя. В ній ми представляємо вам, наші читачі, відгуки про шкільне життя учнів нашої школи, про її історію, педагогічний колектив .
- Що найбільше приваблює Вас у шкільному житті?
- Учень 4-А класу Марченко Михайло: Незабаром настане радісна і весела пора для всіх школярів - літні канікули. Але для нас це і весело, і трішки сумно. Адже добігає кінця цей навчальний рік, останній рік нашого навчання у початковій школі, який найбільш  запам”ятався цікавими уроками, веселими перервами і добрими вчителями.
- Учениця 9-Б класу Руденко Анастасія: Саме завдяки нашим вчителям, які вкладають частину своєї душі в кожного з учнів, ми стаємо освіченими, обізнаними, цивілізованими людьми та достойними громадянами своєї країни. Ми поважаємо наших наставників.
- Учениця 1-Б класу Саган Ірина: Мабуть, кожному з нас найбільше запам`ятається перша вчителька. Це вона стає нам другою мамою, яка обігріває кожну дитину своєю любов`ю і ласкою, знаходить потрібні слова, терпляче ставиться до дитячих витівок і пустощів Також люблю дитячі ранки в класі, і коли на них приходять батьки. А ще хочеться скоріше стати ученицею 2-Б класу.
Екологічний вісник
 «Птахи і звірі, квіти й дерева благають до людини: збережи, де стоїш, де живеш, - на відстані погляду та голосу, хоч би на віддалі простягнутої руки! І твій особистий активний простір, помножений на мільйони, стане охоронним простором Вітчизни, помножений на мільярди—охоронним простором світу…”
  З 30 березня в нашій школі проводилися трудові заходи по охороні природи. В них приймали участь учні 5-10-тих класів, які старанно проявляли свою турботу про навколишній світ, прибираючи сміття та насаджуючи молоді деревця. Вони, завдяки своїй сумлінності цілком впоралися із цим завданням, і шкільний двір став світлішим і радіснішим на вигляд. Ми безмежно вдячні їм за їх працьовитість та відданість нашій матінці-природі!                                                               
 “А ми живі, нам треба поспішати зробити щось, лишити по собі.” Л. Костенко.
 
 Світ природи багатий і дивовижний. Скільки живе людина на Землі, стільки й намагається збагнути її таємниці. Бог створив рослинний світ так, що він нагадує людське суспільство. Як і люди, рослини дуже різні. Можна сказати, що кожна квіточка, кожне дерево має свій характер.

 Мені хочеться розповісти про добру, корисну справу, яку ми з задоволенням втілили в життя всім класом - посадили саджанці дерев біля школи. Весь наш 9-А невтомно працював.

 Частина хлопців копали ямки, а інші носили воду. Дівчатка ж саджали молоді деревця, а потім їх поливали. Наша праця виявилася продуктивною, адже коли ми подивились на посаджені берізки, то зробили висновок, що природа—це витвір мистецтва, знищити який легко, а відновити дуже важко.
 Дерева - це нескінченно добрий і нескінченно щедрий організм, який готовий великодушно допомогти всім нам, тобто вони виділяють кисень, а поглинають вуглекислий газ. Тож, насаджуймо дерева на користь природі і нам!!!
Учні 9-А класу

 Наша Житомирщина має унікальну природу, багатий природно-ресурсний потенціал. Проте цінність природи як середовище життєдіяльності людини ще не усвідомлена суспільством. Тому берегти природу, раціонально використовувати її ресурси—це головне завдання і найперша заповідь кожного із нас.
 Учні 5-Б класу 3 квітня взяли участь у акції “Майбутнє лісу—в твоїх руках”, яке проходить за ініціативи Державного комітету лісового господарства України.
 Діти із задоволенням висадили 70 саджанців сосни звичайної. Через 5-6 років ці молоденькі сосни будуть прикрашати, можливо, і наші будинки під час Нового року, тому що висаджування дерев відбулося на плантації новорічної ялини та сосни.
 Також дітям лісники Чиж Михайло Сергійович та Войналович Антон Іванович запропонували цікаву екскурсію по лісу та пригостили смачним обідом.
Н.С. Євтух - класний керівник  
Переглядів: 798 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум