Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2009 » Травень » 14 » Святкування 70-річчя школи
11:38
Святкування 70-річчя школи
  1 травня 2009 року школа щедро відкрила двері всім своїм випускникам 1940-2008 рр. На зустріч з дитинством прийшло більше трьохсот колишніх учнів, щоб засвідчити свою любов і повагу до альма-матері, зустрітися з друзями і розповісти про себе, побачити школу, якою вона є сьогодні.
Педагогічний та учнівський колективи з радістю вітали гостей. На урочистій лінійці вся учнівська сімя-2009 дарувала квіти і теплі слова тим, хто давно став дорослим, але пам’ятає про свою рідну школі.

  У коридорах школи всіх чекали художні виставки учнівських робіт, стенд «Історія школи», «Поети та прозаїки – випускники школи», друковані роботи вчителів та учнів школи. Спеціально до
знаменної дати – 70-річчя оформлений фотоальбом сучасної школи, буклети.
Присутні могли прочитати всі номери учнівської газети «Шкільна стежина».

  Святково прибрані класи учнями школи запрошували до себе сісти за парти, поспілкуватися з учителями, побачити свої шкільні фотографії, доповідні записки на тих, хто прогулював уроки, ще раз побачити свій класний журнал, послухати про славну історію школи за 70 років і дізнатися про успіхи тих, хто вважає себе випускником Ємільчинської середньої школи №1 (ЗОШ І-ІІІ ступенів №1). Фото зустрічі ви можете проглянути в фотоальбомі сайту «Святкування 70-річчя школи».
 
  А далі – фотографування та урочиста хода учительського та в минулому учнівського колективів під звуки оркестру до Будинку культури, де тривало ціле дійство шани, любові, вдячності тим, хто завітав до своєї рідної школи, хто працював і працює в ній, хто творив і творить її історію.
  Прийшли нас привітати представники районної влади, відділу освіти, установ і організацій та вручили грамоти і подарунки. Святковий концерт вдався на славу. На сцені співали, танцювали, декламували не тільки сьогоднішні учні, але й ті, кому за 20, 30, 50 років.
  Найбільшою радістю було побачити на святі випускника 22 червня 1941 року – Жабровця Олександра, якого всі зустрічали щедрими оплесками. Він приїхав до нас з м. Житомира, щоб розповісти про перші роки школи і ту пам'ять про неї, яку він беріг стільки десятиліть.
  Приємним було спілкування з вчителями-пенсіонерами, які багато років відділи рідній школі. На кінець свята вчительський хор заспівав гімн нашої школи, написаний вчителями Оленою Володимирівною Арештович та Анатолієм Володимировичем Токовим. Цей виступ зал зустрічав стоячи.
  Дорогі вихованці Ємільчинської ЗОШ №1! Щиро вдячні, що відгукнулись, що приїхали з нами зустрітись. Ми завжди раді Вам у нашій теплій, добрій, розумній шкільній оселі.
  Поділіться враженнями про зустріч, надішліть своє фото і розповідь про себе, про те, що дороге вашому серцю. Ми внесемо ваші розповіді в історію Ємільчинської ЗОШ №1.

Переглядів: 1521 | Додав: НМ
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум