Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2009 » Грудень » 11 » Калейдоскоп новин. Грудень
19:26
Калейдоскоп новин. Грудень
 9 грудня в Ємільчинській гімназії відбувся форум "Перший ємільчинський день про Європейський Союз" в рамках узагальнюючих заходів третього проекту співпраці між Ємільчинським районом та польським містом Любартовом. Учні нашої школи презентували одну з країн Євросоюзу - Францію, гімназія - Великобританію, Барашівська ЗОШ - Грецію, Рихальська ЗОШ - Польщу.
 На закінчення форуму т
анцювальний колектив 11-А класу виконав композицію "Одна калина", яка викликала бурхливі оплески в залі.

Спорт. Баскетбольна команда школи виборола 1 місце в районній Спартакіаді школярів. Дівчата зупинились за крок до п'єдесталу - 4 місце. 16 грудня волейбольна команда школи зайняла 1 місце  серед хлопців, 23 грудня перемогу святкували дівчата.
11-13 грудня в м. Чернігові в І турі дитячої ліги України з волейболу команда ДЮСШ (Ємільчине), основу якої складають дівчата нашої школи, перемогла суперників з м. Красилів (Хмельницька обл.) 3:1. В напруженому матчі поступилися господаркам змагань команді "Чернігівбуд" 2:3 та лідеру змагань - команді з м. Костопіль (Рівненська обл.) 0:3.

Олімпіади. Протягом грудня проходив ІІ тур Всеукраїнських олімпіад. Наші учні зайняли ряд перших місць.Ми завжди віримо у наших учнів і учителів. Лише особистість може виховати особистість. І це підтвердили цьогорічні районні олімпіади та конкурс «Учитель року».
 Лауреатами конкурсу учительської майстерності стали  педагоги Арештович Олена Володимирівна, Чиж Ірина Іванівна, Климчук Наталія Володимирівна, які вибороли перші місця.   За результатами районних предметних олімпіад 49 перших-третіх  місць з 12 предметів належать нашим учням. Це найкращий результат серед навчальних закладів району. 23 учні-переможці (І місце) представлятимуть район на обласних змаганнях: Руденко А.(10-Б), Палько М.(11-А), Радчук М.(11-А), Романчук І.(11-А), Степанчук М.(11-Б), Ляшук М.(11-В), Романюк А.(10-А), Дмитренко Н.(11-А), Боковенко І.(10-Б)., Коршак Ю.(9-А), Алілуйко Н.(9-Б), Дмитренко О.(9-Г), Миновська М.(9-Б), Євтух С.(8-Б),
Овсійчук С.(8-Б), Дармограй Д.(8-Б), Жилюк В. (6-А), Москальчук М. (4-Б).
 Нехай щастить Вам, дорогі переможці, у підкоренні вершин шкільної науки та учительської майстерності!
Палько Н.М.—заступник директора  школи

  У житті кожної людини є декілька важливих етапів, навчання в школі– один із них. Нам пощастило навчатись у школі, де панує культ знань, де працюють справжні майстри, тому ми сміливо дивимось у майбутнє.
 Шкільні роки — це свята, подорожі, дружба. У школі ми вчимося дружити, прощати, бути милосердними, а це так важливо в наш час. Крім знань зі школи ми у майбутньому винесемо найцінніше — вміння бути людьми.
 Для цього ми керуємося девізом класу:  "Наш девіз: добре навчатись, без надії завжди сподіватись, словом, ділом творити добро, щоб усе на Вкраїні за нами багатіло, росло і цвіло."
 Наша шкільна родина налічує 29 учнів. Всі учні доброзичливі, відповідальні, старанно виконують свої доручення. Приймають активну участь в житті школи та поза нею. Є активними учасниками гуртків: "Танцювального",   "Футбольного", відвідують музичну школу. Свої акторські та творчі здібності ми реалізуємо під час шкільних свят, культурних заходів. Про це свідчать призові місця,  які ми отримали під час проведення шкільних свят "Святого Валентина" , "Дня гумору".
 Всі ми дуже любимо нашого класного керівника Тетяну Валеріївну, і вона любить нас. Вона — це наша Тетяна Валеріївна, а ми — це її клас. Вона є для нас наставником і старшим товаришем, найближчою і найдорожчою людиною після батьків, до неї звертаємося ми зі своїми радощами і прикрощами, з конкретними планами і мріями. Звичайно, ми не ангели. Але ми будемо старатися вчитися, щоб не підвести своїх вчителів та батьків, і у майбутньому одержали професію  і впевнено почували себе в житті.
Учні 8-А класу
Переглядів: 740 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум