Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2011 » Квітень » 29 » Шкільна стежина, №22
13:34
Шкільна стежина, №22
Новими формами роботи з обдарованими учнями нашої школи в 2010-2011рр. стали різні заходи: виконання дослідницької роботи МАН, Всеукраїнської  Інтернет-олімпіади  Малої академії наук України «Відкрита природнича демонстрація».
Редакція «Шкільної стежини» вирішила поспілкуватись з учителем біології та хімії Чиж Іриною Іванівною, яка і організувала своїх вихованців для участі у нових видах творчої діяльності і залучила до співпраці й своїх колег. Ось що ми дізнались з розмови, яка відбулася у біологічному кабінеті нашої школи.
Мета Інтернет-олімпіади, у якій учні брали участь, – виявлення, розвиток та підтримка обдарованих дітей; підвищення зацікавленості школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін та інформатики, залучення учнів середнього та старшого віку до науково-дослідницької роботи
Олімпіада проводилась в два тури: заочний – в жовтні-грудні 2010 року, очний – 22 грудня 2010 року.
Для участі в олімпіаді в школі вчителями створено координаційну раду: координатор – Чиж І.І., члени координаційної ради – Князь С.І., Яценко Ю. М. Координаційною радою було складено списки всіх учнів, які виявили бажання взяти участь в заході. Координаційною радою було визначено склад кожної команди в кількості шести осіб. Створено дві команди: «Торпеда» - Алілуйко Наталія, Коршак Юрій, Дмитренко Олег, Міновська Марія,  Михнюк Максим (10-Б), Дмитренко Оксана(11-В); «Електрон» - Демиденко Анна(11-А), Руденко Анастасія(11-Б), Овсійчук Світлана, Чиж Катерина(9-Б), Дмитренко Ірина, Сингаївський Олександр(8-А).
Координатором було заповнено та надіслано заявки за формою на участь команд в заході для їх реєстрації на сервері.  Завдання заочного туру учні виконували в біологічному кабінеті самостійно. Відповіді на запитання були записані у відповідні бланки, надіслані на відповідну електронну адресу. Серед 203 команд з різних міст і сіл України команда «Торпеда» набрала за завдання заочного туру 85 балів, «Електрон» - 81 бал (максимальна кількість балів 103, мінімальна – 4). Проведення очного туру відбувалось в кабінеті інформатики 22 грудня, відповіді були надіслані згідно вимог до 22 години цього ж дня.
За рейтингом команда у очному турнірі «Торпеда» набрала 46 балів, «Електрон» - 40 балів. За рейтингом команд  Житомирської області учні  нашої школи опинилися на 5 позиції.
Високий результат як для учасника II етапу МАН Житомирського територіального відділення здобула учениця 10-Б класу Алілуйко Наталія. Її клопітка дослідницька, наукова робота за темою «Вірусні хвороби дихальних шляхів» у секції «Медицина», відділенні «Хімія-біологія» з  найвищою кількістю балів(39,7 б.) була оцінена членами компетентного журі на очному захисті робіт. Заочне оцінення роботи принесло Наталії 5-ий результат (20,5 б.). Обов’язкова контрольна робота, яка була доволі складною, визначила загальний рейтинг учениці.  Вона зайняла загальне 6-те місце за сумою балів – 72,8 б., а також стала кандидатом у дійсні члени МАН.
Чиж Ірина Іванівна говорить, що працювати з такими допитливими учнями, як Алілуйко Наталія, Дмитренко Олег, Коршак Юрій, Миновська Марія, Дмитренко Оксана дуже приємно і радісно, легко і впевнено. Адже результати їх праці – у їх знаннях і досягненнях: «Я, як вчитель, горджуся такими учнями, зичу їм здоров’я, прагнення до знань та великої працелюбності. Нехай ці фактори стануть основою для здійснення всіх їх мрій», - сказала Ірина Іванівна.
Шишковська Наталія, Ігнатенко Михайло, Балюрко Альона.

Шкільна стежина №22, квітень









Переглядів: 759 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум