Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2012 » Січень » 31 » Шкільна стежина, №28, Січень 2012
15:58
Шкільна стежина, №28, Січень 2012
У попередньому випуску нашого часопису ми розповіли вам, шановні читачі, про спортивні досягнення команд нашої школи. Сьогодні з гордістю можемо сказати: волейбольна команда дівчат школи стала переможницею обласних змагань, а значить - чемпіонами. Серед них: Мельник Юлія (11-А), Мухаревич Олена (11-А), Гринішак Тетяна (11-А), Онопченко Ірина (10-Б), Ярошук Марія (9-Б), Борта Валерія (9-А),  Лозко Анастасія (8-А)


Кількість переможців збільшується!
За 11 років школа виростила 62  призерів обласних предметних олімпіад.   2012 рік не став виключенням. Сьогодні відомі імена перших переможців, які отримають дипломи ІІІ ступеня: Алілуйко Наталія (11-Б) - з української мови і літератури та  історії, Дармограй Дар’я (10-Б) - з російської мови і літератури, Дмитренко Олег (11-Б) - з  математики. ТАК ТРИМАТИ!!!

Поради студента
 Вперше за останній рік з’явився час для того, щоб сісти й обдумати цих півтора року, яких я навчаюсь вже не в школі, а у вищому навчальному закладі. Багато хотілось би розказати про нього, але не для того я пишу зараз це звернення до школярів. Моя мета полягає в тому, щоб розказати вам кількома словами про нове життя, в яке ви підете після закінчення школи. Це буде щось зовсім інше, аніж ви маєте зараз. Незрозуміле на перших порах, складне, але в той же час воно захопить вас і понесе у вирі нових подій, і не буде вже тоді часу оглядатись назад, в минуле, – залишиться тільки пам'ять про нього… А пам'ять про школу залишається різною. Хтось дякуватиме їй за чудові знання, які прокладуть шлях у житті, а інші дивитимуться у випускний альбом і думатимуть: а все могло бути й інакше…
 Але кожна людина заслуговує жити, тому що це – невід’ємне право кожного з нас. Тому перед тим, як  піти зі школи, подумайте, чого ви змогли добитись за одинадцять років навчання тут. Ще не пізно оглянутись назад, проаналізувати минуле і зробити новий крок у майбутнє. Кажуть, що один у полі – не воїн, але це не так. Ви – воїни свого шляху, який належить пройти тільки вам, і більше нікому з нас. Ваша головна зброя - отримані знання. Тож візьміть свою зброю в руки (хай мені пробачать мій мілітаристський стиль) і скеруйте її у правильному напрямку! Півроку, які у вас є попереду, - це значний відрізок часу, протягом якого можна дуже багато всього змінити. Та внести зміни зможе тільки та людина, яка має велику силу волі й палке бажання досягти непідкорених, на перший погляд, висот у житті. Ви – не одні у цій справі, навколо вас є багато помічників, перш за все, це ваші батьки та вчителі. Не бійтесь запитати, попросити допомоги, якщо вона вам потрібна. Батьки не байдужі до вашого майбутнього, адже саме вони в першу чергу хочуть, щоб ви стали людьми в житті. Вчитель – ваш перший помічник у школі. Його професія, як і лікаря та митця, вийшла з Божих рук. Тож не думайте, що їм байдуже до ваших бажань та проблем. Кращих викладачів ви навряд чи вже зустрінете, бо в школі вас знають в обличчя протягом довгого часу, про вас згадують, і неважливо чи в хорошому тоні, чи ні – важливо те, що кожен із вас увійде в пам'ять вчителя й залишиться в ній надовго.
Отже, часу ще достатньо. Залишилось тільки знайти в собі сили, щоб зайти в браузер, закрити вкладки на кшталт «ВКонтакте», «Facebook», «Одноклассники» та інші подібні соцмережі, а натомість відкрити вкладку «Google» і поцікавитись у всесвітній павутині стосовно питань ЗНО. А далі—за підручники. Як писав український класик, «лупайте сю скалу – нехай ні жар, ні холод не спинять вас». Ваше майбутнє будується вашими ж руками, тож закладіть міцний фундамент для нього ще у школі.
Випускник школи, студент ІІ курсу
юридичного факультету Київського Національного
економічного університету ім. В. Гетьмана
Палько Микола


Повна версія газети "Шкільна стежина", № 28 (січень 2012)
(формат pdf)
Переглядів: 614 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум