Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2012 » Березень » 4 » Шкільна стежина, №28, Лютий 2012
07:11
Шкільна стежина, №28, Лютий 2012
 Вічна проблема - людина і духовність спонукає людей до опанування знань. Ви будете здивовані, але я не помилюсь, що у щоденній праці, у творчих пошуках долають учні наукові висоти. Багатьом моїм однокласникам і одноліткам присутня паталогічна чесність і порядність, багатюща фантазія, невгамовна енергія, працелюбність, людська доброта і, нарешті, талант - різносторонній, багатогранний, справжній.
 За роки навчання у школі ми набули чималого досвіду, самостійно розробили власну систему спостережень, щоб опанувати програму загальноосвітньої школи.

 Яскравою сторінкою нашого шкільного життя є районні, обласні предметні олімпіади, де ми стали призерами.
 17 лютого голова Верховної ради України Володимир Литвин приїхав на батьківщину аби нагородити талановиту молодь Новоград-Волинського, Червоноармійського, Баранівського, Ємільчинського районів грантом Благодійного фонду ім. Володимира Литвина "Майбутнє Полісся”. Були там і представники нашої школи. Грантом "за виявлені глибокі знання з багатьох предметів” нагороджені: Дмитренко Олег, Коршак Юрій, Алілуйко Наталія; "за значні успіхи у спорті” - Мухаревич Олена.



Фото: Г.Колесник, Народна трибуна
  Успіх у навчанні — це запорука росту моральних якостей, і я з впевненістю скажу, що силу, творчу наснагу ми сміливо перейняли у своїх вчителів — наставників Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.
Коршак Юрій, 11-Б клас

23 січня 2012 року в Україні стартував пілотний проект «Відкритий світ», у якому бере участь і наша школа.  Метою проекту є створення єдиної національної освітньої мережі, підвищення ефективності навчального процесу, впровадження інформаційно-комп'ютерних технологій на базі високошвидкісних телекомунікаційних технологій 4-го покоління. Соціальний ефект проекту -  у забезпеченні рівної можливості доступу до якісних навчальних програм кожного учня незалежно від місця проживання; підняття якісного освітнього рівня кожного школяра.
Учні 7-Б класу та їх наставники-учителі оволодівають новими знаннями за допомогою інтерактивної дошки, технологій SMART. Учителі Лашевич Ірина Олександрівна (вч. математики), Князєва Наталія Петрівна (вч. англійської мови), Боровик Ніна Олексіївна(вч. фізики), Костюченко Наталія Юріївна, Чиж Ірина Іванівна (вч.біології), Шпак Валентина Миколаївна (вч.укр. мови і літератури)  урізноманітнюють уроки цікавими інтерактивними задачами, вправами, схемами, ігровими елементами, які проектуються на дошку. Менш часу йде на переписування умов завдань, більше залишається можливостей на закріплення.
Новітні технології тісно крокують із сучасним життям. Володіти ними — завдання як учителя, так і учня.

Чиж Катерина,  10-Б клас

Повна версія газети "Шкільна стежина" за лютий 2012

Переглядів: 1034 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 1
1 emschool1  
0
Електронні версії збірників завдань ДПА 2012 розміщені тут.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум