Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2012 » Квітень » 30 » Шкільна стежина, №31, Квітень 2012
14:06
Шкільна стежина, №31, Квітень 2012
20 квітня у приміщенні гімназії відбулася зустріч Голови Верховної Ради Литвина Володимира Михайловича з талановитою молоддю Ємільчинського району. Володимир Михайлович поділився спогадами зі свого дитинства, юності, розповів про важливі якості, які повинна мати сьогодні молода людина, щоб стати успішною людиною в житті, побажав учням нових успіхів.
50 найталановитіших учнів району були нагороджені преміями. Серед них - 17 учнів нашої школи. Це Михнюк Максим, Мельник Юлія, Остапчук Максим, Гринішак Тетяна, Захарченко Софія, Мартинюк Олег, Євтух Сергій, Дармограй Дар”я, Онопченко Ірина, Овсійчук Світлана, Дейнеко Лев, Мазуркевич Яна, Сингаєвський Олександр, Савочкін Сергій, Арештович Світлана, Борта Валерія, Дмитренко Ірина.


Також за значний вклад у справу розвитку учнівських здібностей і талантів  нагороджені цінними подарунками та подяками від В.М. Литвина та фонду «Майбутнє Полісся» вчителі нашої школи Чиж Ірина Іванівна та Палько Наталія Миколаївна.
Ідемо в самостійне життя...
Ось і настала та довгоочікувана мить в нашому житті — закінчення 9-го класу. Навіть не віриться, що вже промайнуло дев'ять років у школі. Рік був як день, а день як година.
Попереду — новий життєвий етап для багатьох учнів. Отримавши загальну середню освіту, багато хто вже не повертається в школу після літа: хтось піде навчатись в коледж, хтось в ліцей. Інші покидають стіни рідної школи, бо комусь просто набридли уроки, хтось хоче випробувати свої сили, а ще комусь здається, що десь буде легше навчатись.

На мою думку, ось і все: для багатьох школу майже закінчено. Уроків скоро не буде, й дзвоник продзвенить востаннє. Залишивсь невеликий проміжок часу, якихось декілька тижнів, лише для підготовки до ДПА. Екзамени потрібно здати на відмінно”, щоб школа могла гордитися нами — випускниками 2012 року.
Я гадаю, що двері школи для нас будуть відкриті завжди, сюди ми зможемо звернутися в будь-який час. Тож порадуймо своїх вчителів і себе гарними результатами ДПА!
Мельник Тетяна, 9-Б клас

Повна версія газети "Шкільна стежина" за квітень 2012

Переглядів: 954 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум