Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2013 » Лютий » 1 » Перші здобутки олімпійців та чемпіонські пристрасті Спартакіади
15:47
Перші здобутки олімпійців та чемпіонські пристрасті Спартакіади
 У центрі уваги шанувальників волейболу на минулому та поточному тижні були два фінали районних змагань серед школярів: 18 січня кращого визначали дівчата, а 23 - юнаки. І обидва вони стали резонансними.
 У представниць прекрасної статі завдяки вже традиційному дербі між командами школи №1 і гімназії. Остання, маючи цього року в складі п'ятьох досвідчених волейболісток на чолі з лідером Лілією Федук, вважалась очевидним фаворитом, і мала всі шанси вперше за останні років із сорок принести своєму навчальному закладу чемпіонство у цьому виді спорту.

 Та свою думку з цього приводу мали дівчата школи №1, по-бойовому налаштовані тренером Сергієм Онопченком. Саме її троє лідерів (до речі, з не зовсім волейбольним, низьким, зростом) Валерія Борта, Анастасія Лозко та Ірина Онопченко (відсотків 90 атак були саме у її виконанні) в драматичному поєдинку сказали своє слово, перемігши 2:1 (25:23, 21:25, 17:15) і відстоявши багаторічні волейбольні традиції школи №1. Ще один факт, вартий уваги, - участь у фіналі дівчат з Усолусівської школи (тренер В.О.Бордюг), які виграли барашівську "зону"! І в підсумку стали п'ятими.
 
А от у юнаків усе вирішувалось уже після проведених поєдинків. Система підрахунку очок, згідно з якою перемога 2:0 оцінюється трьома очками, а 2:1 - двома, вивела на перше місце юнаків школи №1, а малоглумчанців, які всі три поєдинки виграли 2:1, в тому числі і в ємільчинців, залишила другими.
 Та хто б не став переможцем, пафосне "чемпіон" про нього не скажеш - низькуватим був рівень цьогорічного волейбольного фіналу у юнаків. У спортсменів школи №1 (читай ДЮСШ) триває період зміни поколінь, решта фіналістів показали спрощений варіант видовищної за своєю суттю гри. Чи, може, попередниками планка піднята зависоко?...
М.Мельник,
НТ, 25.01.13

 
18-19 січня в Житомирі відбувся фінал з гандболу серед юнаків у рамках Спартакіади школярів області. Чемпіони Ємільчинського району, гандболісти ЗОШ №1, спочатку поступилися житомирянам з рахунком 28:51, а в матчі за третє місце без особливих зусиль перемогли команду Житомирського р-ну 22:9. До речі, це вже восьмий поспіль обласний гандбольний п'єдестал для команд нашого району.

Перші перемоги на обласних предметних олімпіадах здобули: Марченко Михайло (8-А) -  диплом І ступеня з географії, ІІІ ступеня з історії, ІІ ступеня з біології; Швець Тетяна (7-Б) -  диплом ІІІ ступеня з математики; Євтух Сергій (11-Б) - диплом ІІІ ступеня з біології; Яценко Юлія (7-Б) - диплом ІІІ ступеня з інформатики; Кондратюк Анна (6-А) - ІІІ місце у конкурсі ім. Т.Г.Шевченка
Повна версія газети "Шкільна стежина" за січень 2013


Переглядів: 493 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум