Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2014 » Грудень » 26 » Шкільна стежина №54, Грудень 2014, Благодійність - спільна справа, З Новим роком!
09:24
Шкільна стежина №54, Грудень 2014, Благодійність - спільна справа, З Новим роком!
...А час біжить, невпинно рухається вперед. Стільки подій, переживань, надій… Як би складно сьогодні всім дорослим не було, а діти ждуть Святого Миколая, Діда Мороза. Діти чекають свято… Неодмінно свято до кожного прийде — так вирішили учні нашої школи і зібрали подарунки тим дітям, для сімей яких не завжди виходить забезпечити солодке і веселе Різдво. У день Святого Миколая вони отримали невеличкі, але щирі подарунки.
Благодійність — спільна справа.  І не тільки у переддень свят. Кожен з нас, хто дякує Богові щодень за безхмарне, світле небо,  за здоров”я, радість спілкування, повинен подумати, чи допоміг я  тому, хто поряд зі мною і потребує душевного тепла, чи допоміг я тим, хто у цю хвилину боронить мій   спокій.
  У кожного свій час благодійності. Головне, щоб не черствіли наші душі, щоб свої проблеми не вважали найбільшими…
Зі святами, дорогі діти, шановні колеги! Нехай добром і спокоєм наповнюються ваші душі, а в життя прийде мир, здоров’я, благополуччя.
Наталія Миколаївна Палько,
заступник директора з навчально-виховної роботи


Тиждень народознавства

Учнями 9-А класу Гзовською Валентиною та Носовою Анною була проведена експрес-вікторина та презентація українського одягу серед 2-4 класів. Кожен клас готував стінгазету на певну тематику. Кожна газета по-своєму оригінальна, інформаційна та повчальна.
 У стінах музею відбулося родинне свято «Україна на хустки багата», яке підготували і провели учні 9-А класу. Також проходить виставка на тему «В Україні хустка незабута». Тут можна побачити різні хустки: прості, тернові, шерстяні, вовняні. Звичайно, вони різні за часом їх виготовлення, і повсякденні і святкові. Екскурсоводи музею радо зустрічали з хлібом- сіллю тих, хто виявив бажання завітати до музею.
Тиждень народознавства завершився екскурсіями для учнів 1-4 класів та  бесідами в 5 класах на тему: «Традиції і свята українського народу зимового ранку».
Дорогі діти, залучайтеся до вивчення звичаїв ,традицій та культури українського народу. Любіть минуле, наших предків.
Щиро хочеться подякувати найактивнішим учасникам тижневої виставки: Євтушок Марії (4-А), Омельчуку Владиславу (4-А), Кейбіс Вікторії (6-А), Войцеховській Наталії (6-А), Омельченко Анастасії (6-А), Шевчук Карині (6-А), Євтушок Альоні (7-Б), Гзовській Валентині (9-А), Ярошук Юлії (9-А), Носовій Анні (9-А), Москаленко Єлизаветі (9-А), Букші Анастасії (9-А), Тульєвій Віті (9-Б) та колективу 10-А та 11-А класу, а також вчителям Євтушок Н.М., Климчук Н.В., Шпак В.М., Шишковській Т.В., Шепель Л.К.
Дякую Вам за співпрацю!
Слюсарева Катерина Володимирівна,
завідуюча кабінетом «Світлиця»





Переглядів: 484 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум