Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2015 » Лютий » 17 » Нагородження команди ЗОШ №1 - переможців обласної Спартакіади з волейболу
18:50
Нагородження команди ЗОШ №1 - переможців обласної Спартакіади з волейболу
Це вже четверте покоління ємільчинських школярів, яке сягнуло обласної вершини волейболу. Нинішні чемпіони, як і три попередні, пройшли рутинний шлях тренувального процесу: з невдачами, розчаруваннями, перемогами особистими й командними, але саме ці терни й "ліпили" справжніх гравців.
Вони виплекані тренерами: Сергієм Онопченком, який привів у волейбол нинішніх одинадцятикласників (їх четверо), а тоді ще дітям закладав ази технічної майстерності, та Віктором Романухою, який, віддавши частину себе, навчив тактичної грамотності, комбінаційної гри і ще безлічі того, що необхідно, аби бути колективом, бути кращими.



Зліва направо: Віктор Романуха (директор ДЮСШ), Віталій Степушенко (11-А), Олексій Піонтківський (10-А), Олександр Січкар (9-А), Вадим Заєць (10-А), Борис Шквирко(11-Б), Володимир Балюрко(11-Б), Юрій Мельник (9-А), Олександр Зарудний (9-А), Олександр Степанець (11-А), Сергій Онопченко(вчитель ЗОШ)

Їх вшанували гідно, на найвищому районному рівні. Не в останню чергу тому, що й очільник району, Володимир Ширма, є великим симпатиком цієї гри і розуміє ціну такого успіху. Зібравши минулої середи новоспечених чемпіонів та їхніх тренерів, батьків у малій залі районної ради, їм вручили медалі, грамоти, премії, подякувавши за внесок на шальки авторитету району, сказали багато теплих слів.

Церемонію вручення розпочали заступник голови РДА Іван Павленко, в. о. голови райдержадміністрації Володимир Ширма та заступник голови районної ради Олександр Ващук.

До вітань приєднались і начальник відділу освіти Анатолій Марчук, який вручив грамоти від відділу освіти та грошову винагороду всій команді.



М. МЕЛЬНИК, "НТ" №7,
tribunaem.info

Фото: Тетяна Примак та Сніжана Дейнеко

Переглядів: 581 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум