Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2015 » Квітень » 1 » Шкільна стежина №57, Березень 2015, Гордість нашої школи
13:49
Шкільна стежина №57, Березень 2015, Гордість нашої школи
Кожного року, з жовтня по лютий, учні школи задіяні до участі у трьох етапах Всеукраїнських предметних олімпіад. Перший етап – шкільний, другий етап – районний, третій – обласний. Не став винятком і цей рік.  Активність учнів дала свої результати: журі шкільних предметних олімпіад змогло визначити найсильніших знавців наук. Вони і захищали честь школи на районному етапі.
У районних предметних олімпіадах та мовознавчих конкурсах 2014-2015 навчального року  учні нашої школи вибороли  29 перших місць (21 - з олімпіад, 8 - з конкурсів), 14 других місць (10 - з олімпіад, 4 - з конкурсів), 11 третіх місць (8 з олімпіад, 3 - з конкурсів). Всього 54 (39 - з олімпіад, 15 - з конкурсів). З них 22 учні брали участь у обласних змаганнях.
50% наших учасників привезли з Житомира перемоги, а це значить, що 11 призових місць для району вибороли наші вихованці. Хочеться сьогодні порадіти за успіхи та подякувати за прагнення до перемоги, виявлені міцні знання наук та високі досягнення нашим обласним переможцям, а саме:

  • Марченку Михайлу (10-А) – з географії Диплом ІІ ступеня, з історії Диплом ІІ ступеня,з біології Диплом ІІ ступеня;
  • Швець Тетяні (8-Б) – з географії Диплом ІІІ ступеня;
  • Петруку Олексію (8-А) – з історії Диплом ІІІ ступеня; з географії Диплом ІІ ступеня, з інформатики  Диплом ІІІ ступеня;
  • Кондратюк Анні (8-А) – з української мови Диплом ІІІ ступеня, з хімії Диплом ІІІ ступеня;
  • Сороці Миколі (11-Б) – з історії Диплом ІІІ ступеня;
  • Остапчуку Денису (11-А) – з екології Диплом ІІІ ступеня.
 Багато сил доклали для успішної підготовки своїх вихованців до олімпіад їх учителі: Арештович Олена Володимирівна, Жабровець Тетяна Валеріївна, Яценко Юрій Михайлович, Коваленко Світлана Казимирівна, Князь Світлана Іванівна, Чиж Ірина Іванівна, за що їм щиро вдячні учні та весь педколектив школи. Тільки разом, докладаючи максимум зусиль, можна перемагати. Треба кожному це розуміти, тоді й будуть справжні особисті й колективні перемоги.
Палько Наталія Миколаївна,
заступник директора школи
з навчально-виховної роботи


Фестиваль патріотичної пісні
Україно! Рідна моя, нене,
Розквітай, мов зоряний розмай,
Найдорожче, все, що є у мене -
Тільки ти, мій неповторний край…

25 - 26 лютого в нашій школі пройшов фестиваль патріотичної пісні "Я люблю Україну свою...” Пісенний фестиваль проходив у два тури для учнів 1-5 класів та учнів 6-10 класів. Метою фестивалю було формування у школярів патріотизму, національної свідомості, сприяння духовному, естетичному та культурному розвитку учнів школи, виявлення талантів.
Зі сцени звучали козацькі пісні,  пов'язані з героїчною історією нашого народу, сучасні твори про Україну та пісні-молитви.
Учні відповідально поставилися до вибору пісні та її презентації на сцені. В результаті до уваги глядачів були представлені яскраві, талановиті., творчі композиції. На фестивалі прозвучали такі пісні: "Квітуча Україна”, "Українонько моя”, "Гей, там на горі січ іде”, "Ми  за волю, ми за мир”, "Молитва за Україну”, "Україно”, "Сини України”, " Сам собі країна”, "Україна-вишиванка”, інші.
Кожен учнівський колектив намагався щиро й переконливо виконати свою патріотичну пісню.
Всі учнівські колективи дуже ретельно готувалися до виступу. Крім вибору пісні і роботи над вокалом, класні керівники подбали про відповідні костюми та реквізити. Варто відзначити не лише виконавчу майстерність, але й культуру постановки, художнє втілення задуму, креативність і новизну сценічного рішення. Глядачі бурхливими оплесками дякували всім учасникам фестивалю.
 
Вибрати кращих чи гірших виконавців було неможливо. Всіх виконавців було нагороджено грамотами за активну участь у фестивалі.  Хочеться щиро подякувати всім учасникам фестивалю, які достойно виступили й довели, що патріотичний дух нашого молодого покоління незламний.
І віримо в те, що коли діти так щиро  моляться за Україну, то в нашій країні буде мир, злагода і добро.

Педагог-організатор
Євтушок Наталія Миколаївна


Переглядів: 575 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум