Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2017 » Грудень » 26 » Шкільна стежина № 81, Грудень 2017
09:47
Шкільна стежина № 81, Грудень 2017
Волонтери… Скільки добра вони роблять заради щастя, радості, процвітання  свого народу. Бути волонтером означає приділяти частину свого часу соціально значимим проектам, мета яких спрямована на покращення нашого життя. Ця діяльність добровільна і сьогодні є стилем життя сучасної людини. Сьогодні у волонтерському русі беруть участь більше ста мільйонів людей по всьому світу.
Волонтери допомагають тим, хто дійсно потребує цього. Вони живуть не тільки своїми проблемами, а й хочуть полегшити життя іншим, можливо, навіть ще більше обділеним долею людям. Цією справою займаються лише ті, кому небайдужа доля свого народу, хто має у душі ту іскру, яка горить заради щасливого життя.
 У наш час дуже потрібна волонтерська діяльність, адже чимало людей знаходяться в скрутному становищі і потребують допомоги та поради. Особливо волонтери потрібні на сході України. Там наші воїни, захисники обороняють свою Батьківщину від нападів ворогів, ризикуючи своїм власним життям.
 Учні нашої школи також проводять волонтерську діяльність. До Дня української армії кожен клас малював вітальні листівки воїнам АТО, у яких висловлював свої найкращі побажання. А з привітаннями додали  теплі шкарпетки, щоб вони зігрівали наших воїнів у холодну зиму. Ця робота принесла нам задоволення, адже ми від щирого серця писали привітання і розмальовували листівки. Також ми плели маскувальну сітку для воїнів. Діти приносили різноманітну  тканину здебільшого білого та блакитного кольорів, яка потім розрізалася на клаптики. З цих шматочків ми і плели сітку. Кожен вкладав частинку своєї душі у цю роботу. Ця сітка, виготовлена спільними зусиллями школярів, стане у нагоді нашим захисникам. 
 А ще вітальними листівками до Різдва Христового ми привітали японських школярів, які також постраждали від ядерної небезпеки.
 Як ми бачимо, волонтерська діяльність відіграє важливу роль у житт
і народу. Кожен з нас є волонтером, адже, зробивши хоча б якесь невеличке хороше діло від щирого серця, ми вже допомогли комусь, хто цього потребував. Ми надіємось, що кожен захоче залучитися до волонтерської діяльності. Це так приємно робити добро і приносити користь комусь.  
Ткач  Владислава, 8-Б клас

Предметні олімпіади...Це важко?
Предметні олімпіади – це серйозна пора і для учнів, і для педагогів. А це означає, що учасникам олімпіад треба докласти чимало зусиль і часу, аби виступити гідно. Ситуація олімпіади стресова сама по собі, оскільки схожа на важливий екзамен, але ускладнюється до того ж незнайомою обстановкою, обмеженістю часу на виконання завдань, відповідальністю. Хвилювання перед конкурсом сприяє його результативності. Стрес може бути пов'язаний і з самооцінкою «олімпійця»: наскільки він дійсно розумний, наскільки зможе впоратись  і виправдати сподівання вчителя.
Звичайно, у всіх олімпіадах є і переможці, і переможені. Якщо ви не стали переможцем – не переживайте! Зазнати невдачі – це нормально. Негативний результат – це теж позитивний досвід, з якого необхідно винести урок. Це чудова можливість навчитись чомусь новому.
 Довгоочікувана перемога! Якщо ви сталим переможцем, похваліть себе. Такий ріст особистих досягнень потребує серйозної підготовки.
 Із свого власного досвіду я впевнено можу сказати, що олімпіада – це всього перевірка знань, а не вирок життєвим перспективам. І все-таки: головне не перемога, а участь!
Саган Ірина, 10-Б клас

Андріївські вечорниці
З давніх давен в Україні на свято Андрія 13 грудня проводились вечорниці. Наш клас вирішив також згадати цей чудовий народний звичай. В цей день ми були одягнені в чудові українські костюми. На святі ми співали українські народні пісні. Веселою була сценка наших хлопців. Усім присутнім ми подарували чудові танці. На святі мені сподобалися народні ігри, особливо гра "Відкуси калиту”.
У кінці вечорниць ми смакували варениками та калитою.  Андріївські вечорниці сподобались усім. Сподіваюсь, це не останнє свято в нашому класі.
Демченко Назар, 4-Б клас




Волейбольна перемога
Ось і закінчились змагання з волейболу серед шкіл району 2017-2018 навчального року. Команда Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у складі Шелеста Олексія, Сауха Богдана, Постіженка Олексія, Лавренчука Вадима, Антощука Владислава, Євтушка Андрія, Федука Ігоря, Дегтяренко Олексія, Данильчука Івана, Іванова Сергія посіла перше місце, у фіналі обійшовши гімназію з рахунком 2:0.
 Звичайно, перемоги не даються легко нашій команді. Гравці багато тренуються і вдосконалюють свої навички на спеціальних заняттях, турнірах і всеукраїнських чемпіонатах. Учасники нашої команди у складі команд інших міст області беруть участь у всеукраїнських змаганнях дитячої ліги, демонструючи хороший спортивний рівень та отримуючи дипломи переможців.
 Також запорукою перемоги є тісний психологічний взаємозвя’зок гравців і розуміння один одного. Адже більшість з нас навчається в одному класі і  разом понад дев’ять років, а займаємось у волейбольній секції понад п’ять років.
 Вважаю, за стільки років плідних тренувань разом з вчителем Онопченком Сергієм Григоровичем і завдяки  прикладеним  фізичним і психологічним зусиллям наша команда заслуговує бути переможцем у змаганнях різних рівнів. Важливо, що гра нас здружує, з’єднує в один колектив однодумців.
Саух Богдан,  10-Б клас






Переглядів: 439 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум