Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2018 » Листопад » 19 » Шкільна стежина № 87-88, Тепер старшокласники
12:32
Шкільна стежина № 87-88, Тепер старшокласники
Кожного року у нашій школі відбувається захід «Посвята в старшокласники». Учні дев’ятих класів змагаються між собою і доводять всім, що вони дійсно є старшокласниками і по праву можуть носити це звання.
От і нам випала така нагода. Насправді ми були дуже раді, коли почули про такий захід, і креативно підійшли до нього. Ми підготували «музично-гумористичний калейдоскоп», де танцювали під веселу музику. Це виглядало дійсно смішно та круто, адже учні перевтілились у зовсім інших людей, навіть у протилежній статі. Наші хлопці були просто зірками того вечору, та й дівчата неабияк старалися показати себе на всі сто. Так, як ми є сучасними розвиненими підлітками, ми вирішили заспівати популярну новомодну пісню, яка нині є досить широковідомою серед молоді.

Дев’ятикласники змагалися між собою і намагалися показати всім свою ерудицію, гострий розум, почуття гумору, а також фізичні здібності та спритність. Ми виконали всі завдання, справилися із випробуваннями, прийняли клятву і довели всім, що надалі будемо активними, креативними, творчими та артистичними старшокласниками. В ту мить ми всі відчули, що реально стали ще на одну сходинку дорослішими, і зрозуміли, що тепер на нас лягає велика відповідальність перед школою, батьками та, насамперед, перед самим собою, адже старшокласником бути нелегко.
Ми з радістю прийняли звання «старшокласника» і зробимо все можливе, аби довести, що по праву можемо називатися учнями старшої школи.
Ткач Владислава,
 9-Б клас
Перлина рідного краю
Учні нашого класу нещодавно побували на зустрічі з поетесою Тетяною Василівною Майданович. Зустріч проходила у центральній районній бібліотеці. Тетяна Василівна є автором багатьох віршів, оповідань. Оскільки родом з села Андрієвичі, то багато поезій присвятила односельцям, друзям, рідним. Великі слова вдячності висловила поетеса своїм батькам, які допомагали їй вивчати закони життя, любити природу, розуміти ближнього.

Ведуча зустрічі, Токова Валентина Миколаївна, ознайомила присутніх з творчістю Майданович Т.В. До уваги гостей були продекламовані вірші поетеси у виконанні учениці 9-А класу Горбатюк Софії, Степанюк Марії, бібліотекарів. У залі були присутні представники клубу «Осіннє Золото» - вчителі, лікарі, працівники різних сфер селища  Ємільчиного. Слухачами стали і учні Андрієвськой ЗОШ, вчителі Рихальской ЗОШ; зі словами вдячності звернулися до Майданович Т.В. наш класний керівник  Дідус Ірина Миколаївна, яка наголосила на цінності поетичних витоків саме з нашої Ємільчинської землі, подякувала за плідну роботу в галузі літератури, зворушливо згадала своїх вчителів, які навчали любити українську мову і цінувати художнє слово як духовний скарб людства.
Учні 9-А класу з цікавістю слухали вірші, які читала сама поетеса, взяли для себе мудрість поетичних рядків і любов до рідного краю .
Горбатюк Софія,
9-А клас

Лінійка до Дня захисника України

Пам’ять – одна з найцікавіших властивостей людини. Так як не можна забувати ні мови, ні родини, ні рідної землі, так і не можна забувати тих, хто захищає нас, нашу країну, поки ми навчаємось.
До Дня захисника України вся школа вишикувалась на урочисту лінійку, а учні 9-Б класу провели її, від усіх школярів висловили вдячність тим, хто стоїть на сторожі рідної землі. Мої однокласники розповідали вірші, присвячені захисникам, згадували загиблих воїнів. Від кожного класу до меморіальних дощок загиблим за Батьківщину на Донбасі випускникам школи були покладені квіти, в знак шани і вічної пам’яті… З вітальним словом перед учнями виступив військовий Шелетецький Руслан.
14 жовтня – день Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою тих, хто боронить свою землю від ворогів. Недарма велике державне свято – День захисника України – наша країна святкує саме в цю дату. 
Дідус Вероніка, 9-Б клас

Переглядів: 448 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум