Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Шкільна стежина №91, Свято "Будьмо знайомі" у 1-х класах
10:24
Шкільна стежина №91, Свято "Будьмо знайомі" у 1-х класах
У грудні у наших першокласників відбувся перший вихід на сцену школи під час свят "Будьмо знайомі”, які весело пройшли у  1-А, 1-Б, 1-В класах.
Першим на сцену вийшов великий, дружний колектив 1-Б класу. Діти співали пісні, танцювали, гралися і веселилися дружно в колі, розповідали про себе.
19 грудня настав довгоочікуваний, радісний день у житті учнів 1-В класу, їх батьків, вчителів, гостей, запрошених, які зібралися в яскраво прикрашеній залі на святкове дійство, родинне свято під назвою "Будьмо знайомі”.
Першокласники вперше у шкільному житті виступили на сцені в ролі танцюристів, чим приємно вразили і здивували публіку. В ці хореографічні фігури діти вклали всі свої зусилля, старання, бажання порадувати рідних першими здобутками в царстві танців. 
Невдовзі зазвучала пісня "Сьогодні ми зібралися на свято ”, в якій щасливі школярі сповістили про дружний класний колектив.

З особливою ніжністю учні декламували вірші про перші успіхи у навчанні, зверталися з любов’ю до рідних, а також викликали усмішки гуморесками  про дитячі пригоди у школі. Під акомпанемент вчителя музики Вишинського В.І. прозвучали композиції: "Чого вчать у школі”, "Першокласники”, "Веселий музикант”, "Пісня про матусю”, "Скільки б не співали”. В ролі ведучих виступали вчителі 1-В класу Примак Тетяна Василівна і Примак Ніна Василівна, котрі також провели конкурси для батьків та дітей: "Вгадай дитину”, "Танці під кульками”, в яких присутні родини взяли активну участь.
Бурхливими аплодисментами та піднесеним настроєм закінчилася концертна програма.
З вітальним словом і побажаннями бути завжди дружньою класною родиною виступили заступники директора Лашевич І.О. та Князєва Н.М.   Колективне фото 21 родини 1-В класу стало завершальним акордом святкового концерту.


На початку грудня і в 1-А класі відбулося перше і незабутнє свято ”Будьмо знайомі”. Всі діти  класу  готувалися до нього. Школярики вивчили багато віршів, пісень, гуморесок і підготували танець з віночками. Під час свята проводились цікаві  конкурси та ігри для дітей і мам .
Діти хотіли, щоб батьки  разом з ними повеселилися і відпочили, щоб більше пізнали один одного, подружилися  для того, щоб співпрацюючи разом зробити шкільне життя змістовним, захоплюючи, цікавим.
А ще побажали всім стати однією дружньою шкільною родиною,  бути оптимістичними, активними, терплячими, наполегливими, крокуючи поряд із своїми дітьми  доріжками країни Знань. Всі отримали задоволення та гарний настрій.
                     Класоводи 1-х класів     

Перемога у обласному конкурсі
Нещодавно я взяла участь в обласному конкурсі з декоративно-прикладного мистецтва "Декоративний розмай”, де презентувала свою роботу "Дерево роду”. На цьому конкурсі були представлені роботи в різних номінаціях. Зокрема, моя робота була виставлена в номінації  "Робота зі шкірою, тканиною”. Першим етапом було практичне завдання, на яке кожному учаснику давали три години.
Другий етап – це захист своєї роботи, яку кожен учасник підготував заздалегідь, тобто розповідь про виконання роботи, на яку дається 5 хвилин. З 25 учасників я виборола перше місце у номінації "Вироби з ниток, тканини і шкіри”.  В подальшому планую далі займатись цією цікавою і заклопотаною справою. Всім учням моєї школи бажаю займатися улюбленою справою, брати участь у шкільних гуртках. Це принесе задоволення і добрі результати.
Євтушок Альона, 11-Б клас


Про вибір професії
У житті кожного є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію.
Рішення про вибір професії повинно бути свідомим, вільним і прийматися самостійно. Адже завдання вибору професії  на багато складніше будь – якого начального завдання, тому що для його вирішення необхідно врахувати багато складових, про які, вибираючи професію, навіть не підозрюєш. 
Нещодавно учнів 9-их класів запросили на пізнавальну бесіду до Ємільчинського центру служби зайнятості. Інформація центру  була корисною. Нам розповідали про важливість кожної професії для людини, що потрібно обирати її за покликанням. Для пізнання свого світогляду та вподобань, ми проходили  тест на вибір професії, який був дуже цікавим.
Переглядів: 502 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум