Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2020 » Лютий » 25 » Шкільна стежина №100, З ювілеєм, газето!
13:04
Шкільна стежина №100, З ювілеєм, газето!
Дорогі  читачі! Вітаємо всіх  з ювілейним номером нашої газети «Шкільна стежина».
У грудні 2019 року виповнилось 10 років, як перший номер часопису був прочитаний нашими школярами. Над ідеєю створення працював творчий колектив педагогів (Палько Наталія Миколаївна, Михайловська Тетяна Герасимівна, Євтушок Наталія Миколаївна).  


Саме тоді виникло бажання залучити учнів до літопису шкільного життя у формі друкованої газети. Звичайно ж, перші номери були простіші за дизайном та коротші за змістом публікацій. Та з кожним роком  газета удосконалюється, шукає нові теми для випусків, а головне - прагне бути поряд зі шкільними подіями. Авторами публікацій є школярі різних вікових груп. Постійні дописувачі – кореспонденти класних колективів, юні журналісти, а також педагоги. 
Це демократичне видання прагне відобразити яскраві моменти шкільного життя. А їх дуже багато буває у навчальному закладі. 



На чотирьох сторінках газети можна прочитати про учнівські досягнення, мрії, цікаві місця мандрів, відпочинку; переглянути світлини захоплюючих свят, зустрічей; поспілкуватися з учителями, психологом; дізнатися про творчі доробки учнів, запропонувати свої.  Кожного місяця за випуск  відповідає один з 8-11-х класних колективів. Газета виходить тиражем 25 примірників (для кожного класу), та ще можна її прочитати у холі закладу  і на шкільному сайті.

У 2012, 2013 роках газета «Шкільна стежина» була лауреатом Всеукраїнського (потім Міжнародного) конкурсу шкільних медіа у м. Миколаїв,  звідки наші юні журналісти привезли дипломи та масу вражень від спілкування з провідними журналістами України, а також друзями по перу.

Події, які трапляються у житті кожної людини, поступово відходять в історію, стираються деталі, марніють фарби. Але це не про наш навчальний заклад. Живе дух родинної шкільної традиції –  про все найкраще, найцінніше занотовувати і відтворювати на сторінках «Шкільної стежини».  
Хочеться побажати сьогодні процвітання та нових цікавих ідей всім нам. Бо всі ми, педагоги та учні закладу, є створювачами нашої «Шкільної стежини». Хочеться, щоб літописна стежина до школи завжди приводила добро, радість, надію на щасливе майбутнє.

З повагою Палько Наталія Миколаївна,
керівник редакції

Переглядів: 294 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум