Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2020 » Жовтень » 23 » Шкільна стежина №102, Незвичний початок
10:25
Шкільна стежина №102, Незвичний початок
Вітаємо, друзі, вас на сторінках нашого щомісячного часопису! З новим навчальним роком!
Ох, і нелегкими виявилися весна — осінь 2020! Карантинні заходи, викликані  складним перебігом вірусної хвороби  COVID-19, вибили зі звичної колії не тільки наше шкільне життя, а й життя всієї держави, світу.  Школи України змушені були перейти на дистанційну форму навчання, що викликало певні труднощі у спілкування учителів з учнями. А ще припинилося веселе спілкування друзів. Всі вимушено перебували вдома, щоб не наразити себе й рідних на небезпеку.





Сьогодні наш заклад освіти працює у звичному режимі, але певних правил безпеки ми дотримуємось: ходимо в масках поза межами класу, дезінфікуємо руки, дотримуємось безпечної дистанції  з хворими, слідкуємо за станом здоров’я.
Надіємось, що скоро все увійде у свій звичний ритм. Головне пам’ятати, що в школу треба йти з температурою тіла 36,6, мити руки після кожного заняття, відвідування їдальні, спортзалу, туалету; змінювати  захисні маски.
Так, звичного нам свята Першого дзвоника не було, але були цікаві зустрічі після літа у класах, на першому уроці. Щасливі фото шкільних колективів ми бачили у всіх соціальних мережах. Вересневі уроки показали, що наші школярі скучили за школою, а значить будуть навчатися з цікавістю.
Вчіться, спілкуйтеся, насолоджуйтесь теплою осінньою погодою. І обов’язково долучайтеся до написання повідомлень, розповідей в нашу «Шкільну стежину». Чекаємо на Вас! ЗДОРОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ВСІМ НАМ!!!


День позитиву
Позитив – це доброзичливість, позитивне світосприйняття і радісний спосіб життя.
Позитив – це те, чого часто не вистачає у нашому житті. А разом з тим, це те, що ми всі можемо подарувати один одному: щира усмішка, добре слово, розуміння, підтримка, щирість, доброта. І ми всі здатні на це.
Соціально-психологічною службою комунальної установи опорного закладу освіти «Ємільчинського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №1 Ємільчинської селищної ради Житомирської області» було започатковано «День позитиву», який пройшов 10 вересня. Під девізом "Нехай твоя усмішка змінює світ, але не дозволяй світові змінити твою усмішку".
Метою акції було створення позитивної атмосфери та сприятливого психологічного клімату для всіх учасників освітнього процесу. 
Розпочався день з позитивного флешмобу "Візьми собі шматочок … щастя, гарного настрою, усмішку". Кожен міг прихопити для себе хороший настрій, посмішку, щастя, здоров'я, кохання чи успіх, і шматочки позитиву розлетілися класами.
Також перед уроками на кожному кабінеті були розміщені «Думки великих на щодень». Вислови відомих філософів, психологів, письменників, які дали можливість учням задуматися та зробити висновки про життя, поведінку, особистість, посмішку,  дружбу чи кохання, супроводжували учнів  під час перерв.
  
Для учнів 8-11 класів проводилася вправа «Дерево життя», їм було запропоновано   написати, за що вони люблять життя, і за допомогою стікерів   свої відповіді прикріпити до «Дерева життя».
Протягом усього дня у школі було заборонено сумувати. Діти закладу мали сонячні, щасливі обличчя. Школа світилася посмішками дітей та вчителів до кінця дня. Багато щирих посмішок та хороших побажань звучало у цей день в школі, тому з упевненість можна сказати «Життя прекрасне!». 
Якщо будеш посміхатись, всі мрії будуть збуватись!                               
Психолог Любов Віталіївна Міхеєва












Переглядів: 354 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум