Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » Архів матеріалів
Старшокласники – це новий період у дев’ятикласників. Період, коли із середнячків вони стають повноправними старшокласниками.
Кожного року у нашій школі відбувається «Посвята в старшокласники», яку проводять учні 10 та 11 класів. Цього року таке свято відбулося 15 жовтня в актовому залі школи. Проводили його учні 10-Г класу на чолі з їх класним керівником – Людмилою Сергіївною.  
На цьому шкільному вечорі були представлені цікаві та інтригуючи конкурси. Також звучали пісні у виконанні Балюрко Альони, ... Читати далі »
25.11.2010 0
Восени ми відзначаємо День учителя – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя,  майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нас  пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. ... Читати далі »
01.10.2010 0
Ось знову наближається час прощання… У самостійне життя проводжатимемо наших випускників-одинадцятикласників. Як почувають вони себе зараз перед фінішем? Що на прощання хочуть сказати рідній школі, друзям, вчителям, меншим товаришам? На одному із останніх уроків зарубіжної літератури їм було запропоновано  написати декілька слів на тему: "А на прощання, школо, я тобі скажу...” Послухайте їх, і ви все зрозумієте:
Шкільна стежина №14
... Читати далі »
27.05.2010 0
 Ось і настала весна. Вона - це пора, коли природа пробуджується від зимового сну, і все розквітає. З’являється перша травичка, перші весняні квіти, ласкаво гріє сонечко. Так приємно пройтись такої пори по вулиці, отримуючи стільки гарних емоцій.
 Та, на жаль, після зими залишається багато папірців, опалого листя та іншого непотрібу. На засмічене довкілля завжди неприємно дивитись. Тому кожного року всі мешканці нашого містечка збираються і прибирають територію Ємільчиного.
Учні нашої школи теж беруть участь у прибиранні. От і цього року кожному кл ... Читати далі »
30.04.2010 0
На обласній олімпіаді з географії Микола Палько (11-А) здобув Диплом ІІ ступеня. Марина Радчук (11-А) нагороджена Дипломом ІІІ ступеня з зарубіжної літератури.
Сягнули фіналу
Для районної ДЮСШ минулий тиждень був без перебільшення історичним - виступ команди дівчат у фіналі нинішнього сезону дитячої ліги України, що проходив з 2 по 7 березня в Черкасах.
Неоднозначність регламенту змагань передбач ... Читати далі »
16.03.2010 0
З 1 по 5 лютого в нашій школі проходив тиждень математики. Лашевич І.О. провела гру «Зоряна математична година» для учнів дев’ятих класів. У грі взяли участь 7 гравців: Алілуйко Наталія, Остапчук Максим, Шевченко Владислав, Миновська Марія (9-Б), Ярошук Тетяна, Антоненко Ольга, Захарченко Софія  ( 9-А). Відбулося шість відбіркових турів. По закінченню кожного туру вибував учасник, який набрав найменшу кількість зірочок, але отримував приз.
Переможцем  гри стала учениця  9-А класу Захарченко Софія, яка в кінці гри висловила свої ... Читати далі »
01.03.2010 0
 Протягом січня в м. Житомирі проходить ІІІ тур Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. З історії Дипломи ІІІ ступеня вибороли: Палько Микола (11-А) та Руденко Анастасія (10-Б).  А.Руденко  цього року отримала призове місце місце з української мови та літератури (Диплом ІІ ступеня). Після олімпіади з інформатики Диплом ІІ ступеня здобув Максим Ляшук (11-В) ... Читати далі »
21.01.2010 0
 9 грудня в Ємільчинській гімназії відбувся форум "Перший ємільчинський день про Європейський Союз" в рамках узагальнюючих заходів третього проекту співпраці між Ємільчинським районом та польським містом Любартовом. Учні нашої школи презентували одну з країн Євросоюзу - Францію, гімназія - Великобританію, Барашівська ЗОШ - Грецію, Рихальська ЗОШ - Польщу.
 На закінчення форуму т
анцювальний колектив 11-А класу виконав композицію "Одна калина", яка викликала бурхливі оплески в залі.
11.12.2009 0
« 1 2 ... 8 9 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум