Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » Архів матеріалів
Небесна Сотня лине в небо
20 лютого 9-А кас провів захід вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Події на Майдані, що відбулися з 17 по 21 лютого 2014 року, сколихнули всю Україну, не залишили байдужими жодного серця.  На захисті Революції Гідності  пліч-о-пліч стояли юнаки і дівчата, літні люди та люди поважного віку. В ті буремні дні загинули 110 чоловік. В ... Читати далі »
26.03.2017 0
Дорогі друзі! Ще зовсім недавно ми з вами раділи першому дзвонику, який скликав нас до школи. А вже минає грудень,  ми готуємось зустрічати Діда Мороза з новорічними подарунками.
Семестр навчання позаду, і наші учні мають значні досягнення.  Вони активно брали участь у предметних олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях шкільного та районного масштабів. І, як ми і надіялись, ніколи нас не розчаровували, здобували призові місця.
... Читати далі »
26.12.2016 0
Радіємо змінам на краще
Школа – це те місце, де ми переживаємо перші радості перемог і намагаємося приховувати гіркі сльози поразок. Школа вчить нас долати труднощі та не зупинятись на досягнутому.
Ось і закінчилось красне літечко і знову з розпростертими обіймами нас зустрічає школа. Перший дзвінок покликав на перший урок, який надовго запам’ятається в нашому житті, ... Читати далі »
14.11.2016 0

Паспорт

клубу «Правознавець»

Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

... Читати далі »

29.04.2016 0
Ось і закінчились предметні олімпіади. Кожного року ми з нетерпінням чекаємо результатів обласних олімпіад, тому що уболіваємо за своїх учасників.
У січні-лютому  2016 року у м. Житомир проходив ІІІ етап Всеукраїнських предметних олімпіад 2015-2016 н.р., у якому брали участь 26 учнів нашої школи.
За результатами протоколів олімпіад стали переможцями (16 дипломів):
Марченко Михайло (11-А) – з географії Диплом ІІ ступеня, з історії Диплом ІІІ ступеня; з астрономії Диплом ІІІ ступеня, з біології Дипло ... Читати далі »
25.03.2016 2
Шлях України ніколи не був легким. Не став винятком і 2013 рік. Саме тоді сталася подія, яка сколихнула всю Україну і змінила світову думку про нас. А все почалося із звичайного осіннього дня, коли Президент України Віктор Янукович відмовився підписувати асоціацію з ЄС. Нас знову цинічно позбавили права вибору. Люди пішли на мітинг у Києві. Нічого особливого. Ніхто ще тоді не думав, що якісь протести маленької групки людей виведуть на вулиці сотні тисяч громадян України з бажанням відстояти своє право. Але влада грубо ... Читати далі »
01.03.2016 0
Кожен свідомий українець повинен знати та відзначати національні свята нашої країни, адже це історія нашого чарівного краю, без якої б не було ані теперішнього, ані майбутнього.
22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані сталася визначна подія в історії нашого народу - урочисте проголошення Акту Злуки: в єдину українську соборну державу об'єдналися Українська Народна Республіка і Західно-Українська Народна Республіка. Цей день є дуже важливою датою для кожного українця, оскільки об’єднались в єдине ціле земл ... Читати далі »
01.02.2016 0
Дружно і завзято відгукнулися учні нашої школи на проведення конкурсної програми "Містер-Твістер". Учасники з 8-11 класів старанно готувалися, і на самому святі представили себе справжніми джентльменами, віртуозами слів, артистами Голівуду, знавцями хороших манер.
Учні 8-Б класу - Радчук Н.. Антощук В., Борса Л., Лямець В., Євтушок А., Саган І., які відвідують літературно-драматичний гурток "Мельпомена”, виявили дикторські та акторські уміння. Вони запрошували до конкурсів вболів ... Читати далі »
04.01.2016 0
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум