Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » Архів матеріалів
Результати роботи колективу школи за 2014-2015 навчальний рік
та перспективи на 2015- 2016 навчальний рік
   
   Ємільчинській загальноосвітній школі №1 – 74 роки. За  час свого існування вона виховала тисячі освічених випускників. У 2013 році  школа за визначеними критеріями стала переможцем у районній номінації «Школа року». Перемозі сприяли: лідерські позиції у якост ... Читати далі »
13.11.2015 0
Захисник — це людина, яка захищає, обороняє від нападу, замаху, удару, ворожих людей, небезпечних дій.
Історія захисників України бере свій початок ще з давньої Київської Русі, переходить до доби козацтва, часів УНР та років Другої світової війни. До 2014 року День Захисника Вітчизни відзначавсь 23 лютого, але з початком війни на Сході України Указом Президента України його було перенесено на 14 жовтня.
Чотирнадцяте жовтня — це свято Покр ... Читати далі »
04.11.2015 0
За синєє небо, за жовте колосся,
Боротися треба, щоб краще жилося.

Наша країна переживає нелегкі часи. Підростаюче покоління опинилося в пастці реальних подій війни. І, щоб якось допомогти пережити біль, радіти життю і будувати міцну Україну, з її безкраїми ланами золотої пшениці, вічнозеленими Карпатами, Чорним морем, голубоокими озерами Волині, жагучим південним степом, ... Читати далі »
20.05.2015 0
Квітень видався багатим на події у школі, тому що був присвячений екологічному вихованню. Учителі природничого циклу предметів організували для учнів заходи, які б переконували, що навколишній світ треба берегти і доглядати, що здоров'я людини залежить від способу життя. Радіогазета «Пташиний дивосвіт», вікторина  «Птахи» ( 8 класи), День Здоров’я, випуск стіннівок, радіогазета "Ми за тверезий спосіб життя” (7 класи), ранкова зарядка, свято зустрічі птахів ( 5 класи), день довкілля, усний журнал ( 6-7 класи, ко ... Читати далі »
05.05.2015 0
19 березня ще одна селищенська родина навіки попрощалася з власною дитиною, а Ємільчинщина – з захисником Батьківщини: стрільцем комендантського взводу 30-ї окремої механізованої бригади м.Новограда-Волинського, сержантом Юрієм Валентиновичем Макарчуком.
Призваний по мобілізації в березні минулого року, Юра, за згадками друзів, навіть у думках не мав якимось чином уникнути виконання військового обов’язку й пішов до війська. Служив гідно, закриваючи побратимів, не шкодуючи себе.
…8 серпня в районі села Маринівки на Донеччині воро ... Читати далі »
07.04.2015 0
Кожного року, з жовтня по лютий, учні школи задіяні до участі у трьох етапах Всеукраїнських предметних олімпіад. Перший етап – шкільний, другий етап – районний, третій – обласний. Не став винятком і цей рік.  Активність учнів дала свої результати: журі шкільних предметних олімпіад змогло визначити найсильніших знавців наук. Вони і захищали честь школи на районному етапі.
У районних предметних олімпіадах та мовознавчих конкурсах 2014-2015 навчального року  учні нашої школи вибороли  29 перших місць (2 ... Читати далі »
01.04.2015 0
Ми мали б велелюддям зустрічати наших героїв із Перемогою, натомість – прощаємось. В понеділок, 23 лютого, вздовж усього шляху проходження траурної процесії завмерло в жалю чи не все населення Ємільчиного: проводжали в останню путь Сергія Сагана – бійця 30-ї Новоград-Волинської окремої механізованої бригади. Добрий, щирий, відповідальний і надійний син, брат, чоловік та ревний захисник рідної країни загинув 17 лютого під Дебальцевим під час ворожого артилерійського обстрілу.
... Читати далі »
03.03.2015 0
20 лютого - визначний і в той же час трагічний день в історії українського народу. В цей день, рік назад, в Києві, на Майдані Незалежності було жорстоко розстріляно патріотів, котрі чотири місяці боролися за наше світле  європейське майбутнє. В простих молодих хлопців, обеззброєних, почали стріляти зі снайперської зброї російські найманці. В цей день на вулиці Інститутській, тепер вулиця імені Героїв Небесної Сотні, загинуло близько 100 людей, борців за свободу. В пам’ять про ... Читати далі »
02.03.2015 0
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум