Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » Архів матеріалів
Це вже четверте покоління ємільчинських школярів, яке сягнуло обласної вершини волейболу. Нинішні чемпіони, як і три попередні, пройшли рутинний шлях тренувального процесу: з невдачами, розчаруваннями, перемогами особистими й командними, але саме ці терни й "ліпили" справжніх гравців.
Вони виплекані тренерами: Сергієм Онопченком, який привів у волейбол нинішніх одинадцятикласників (їх четверо), а тоді ще дітям закладав ази технічної майстерності ... Читати далі »
17.02.2015 0
...А час біжить, невпинно рухається вперед. Стільки подій, переживань, надій… Як би складно сьогодні всім дорослим не було, а діти ждуть Святого Миколая, Діда Мороза. Діти чекають свято… Неодмінно свято до кожного прийде — так вирішили учні нашої школи і зібрали подарунки тим дітям, для сімей яких не завжди виходить забезпечити солодке і веселе Різдво. У день Святого Миколая вони отримали невеличкі, але щирі подарунки.
... Читати далі »
26.12.2014 0
"Можна все на світі обирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину!” - казав колись поет Василь Симоненко. На жаль наша рідна Україна вкотре змушена відстоювати своє право на існування, тому на кожному з нас саме зараз лежить відповідальність за долю своєї Вітчизни. Як ніколи набувають актуальності слова великого Кобзаря, який закликав: «Борітеся, поборете…». Наша країна віками виборювала свою незалежність, ставши в Європі осередком розвитку Свободи, Честі та Відданос ... Читати далі »
03.12.2014 0

З діда-прадіда українців вважають чуйними та добрими людьми. Коли до українців приходило горе та скрута, то вони завжди були єдині та допомагали один одному. І сьогодні, коли на нашу землю прийшла біда, всі люди мають згуртуватись і допомогти тим, хто потребує підтримки. Не могли і ми, учні та вчителі Ємільчинської школи №1, не залишитися осторонь загальної справи.
В нашій школі навчаються 12 дітей, батьки яких воюють в зоні АТО. Педагогічний колектив та технічний персонал нашої школи зібрали кошти та надали грошо ... Читати далі »

30.09.2014 0
Наша школа подала заявку та зняла відеоролик для участі у конкурсі "Відкритий світ”. 2000 шкіл”. Коли знімали наш клас, однокласниця запитала мене:
 — А для чого це нам?
Спочатку я не знала, що відповісти, але згодом я дійшла висновку, що це дуже важливо для нашої школи. Головним призом цього конкурсу є мультимедійна система, інтерактивна дошка та планшети для роботи на уроці.
 Така інформаційна система ... Читати далі »
11.12.2013 0
Почався новий навчальний рік. Що ми чекаємо від нього? Звичайно, нових подій, вражень, знань. Хочеться краще вчитися, радіти успіхам.  Знаю, що не завжди буду отримувати тільки високі бали. Так, для цього потрібно старатися, наполегливо працювати, вчити уроки, бути активним…
Учні не завжди задоволені всім у школі: багато уроків у розкладі,  хочеться вже "євровідремонтованих” класних кімнат, теплого переходу до їдальні та спортзалу. Надіємось всі, що в недалекому майбутньому так і буде. Але ж, погодьтесь, що рівень зн ... Читати далі »
01.10.2013 0
Нещодавно, з 24 по 25 березня, я приймав участь у IV етапі XL Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, що відбулася у м. Ужгород - обласному центрі Закарпатської області. За напруженими тренуваннями та повтореннями всі сім днів перебування в цьому мальовничому місті минули дуже швидко. Першого дня олімпіади були завдання теоретичного туру та тестові запитання, другого — завдання практичного туру. Мою роботу оцінили дипломом ІІІ ступеня, якому я щиро радів, адже це моя перша важлива перемога. Опісля безпосередньо олімпіади нам запр ... Читати далі »
26.04.2013 0
 Ми звично приходимо щодня до школи, кидаємо один одному "Привіт!”, ділимося новинами, проблемами, даємо поради. Незабаром лунає дзвінок, і ми поспішаємо до класу. Наші вчителі — дуже мудрі люди. Від них ми дізнаємося всього того, що буде нам потрібно в житті. Ми розгортаємо підручники, географічні карти, зошити і слухаємо дуже уважно. Інколи ми навіть забуваємо про перерву, так нам цікаво.
 Шкільних днів у житті учня дуже багато. Декому може здатися, що вони схожі один на одного. Але це зовсім не так. Кожний день у школі збагачує мене новими знаннями і враженнями. Я хочу, щоб у ... Читати далі »
12.04.2013 0
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум