Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » Архів матеріалів
 У січні-лютому 2013 року у місті Житомирі проходив ІІІ етап Всеукраїнських предметних олімпіад. Честь району захищали наших 20 кращих учнів, які стали переможцями районного етапу. Але не всім вдалося вийти у лідери. Лише п’ятеро з них отримали дипломи переможців. Це Марченко Михайло (8-А), Швець Тетяна та Яценко Юлія (7-Б), Євтух Сергій (11-Б), Дейнеко Лев (10-А).
 Сьогодні ми спілкуємось з абсолютним переможцем з географії Марченком Михайлом. Саме він отримав диплом І ступеня, далеко обігнавши учнів ліцеїв та гімназій області. Разом зі  своїм наставником Оленою Володимирі ... Читати далі »
28.02.2013 0
 У центрі уваги шанувальників волейболу на минулому та поточному тижні були два фінали районних змагань серед школярів: 18 січня кращого визначали дівчата, а 23 - юнаки. І обидва вони стали резонансними.
 У представниць прекрасної статі завдяки вже традиційному дербі між командами школи №1 і гімназії. Остання, маючи цього року в складі п'ятьох досвідчених волейболісток на чолі з лідером Лілією Федук, вважалась очевидним фаворитом, і мала всі шанси вперше за останні ... Читати далі »
01.02.2013 0
Всі ми знаємо, що перемагати нелегко. Особливо, якщо ти розраховуєш на слабкого суперника, а він виявляється краще підготовленим.
Слабких суперників не буває на предметних олімпіадах, тому й отримати призове місце - значить доказати, що ти - сильніший.
Цьогорічні районні  олімпіади проходили з 17  шкільних предметів. У них взяли участь 60 кращих учнів нашої школи.
З них вибороли перші місця -16, другі місця - 14, треті - 9 учнів школи. ... Читати далі »
26.12.2012 0
Здраствуйте, Галина Николаевна и коллектив учителей!
Вам пишет Инна Станиславовна Оликова, мне почти 73 года. Родилась я в Емильчино в 1939 г. Мои родители были студентами Нежинского пединститута. Папа успел закончить институт до войны и работал в вашей школе. Из жизни школы знаю только два факта:
- папа со своими, учениками посадил возле школы много берёз, а мама приходила им помагать;
- после окончания учебного года папа с группой учеников уехал на экскурсию в Киев, а мама решила присоединиться к ни ... Читати далі »
13.12.2012 0
Всі ми бажаємо кращої долі для себе, а особливо для нашого селища. Але одиниці з нас хочуть пов'язати своє життя з рідним краєм, тому, не уявляючи перспективи і досягнувши успіху, ми залишаємося працювати на благо іншого міста чи іншої країни.
Саме про це ми розмовляли на конференції Олега Данилейка — координатора проекту "Бізнес-моделювання”. Вона проводилася в Ємільчинській гімназії з метою заохочення підлітків до продуктивного мислення і створення програм, які будуть приносити прибуток. До такої проектної діяльності залучаються учні 8-11 класів, а ... Читати далі »
21.11.2012 0
20 квітня у приміщенні гімназії відбулася зустріч Голови Верховної Ради Литвина Володимира Михайловича з талановитою молоддю Ємільчинського району. Володимир Михайлович поділився спогадами зі свого дитинства, юності, розповів про важливі якості, які повинна мати сьогодні молода людина, щоб стати успішною людиною в житті, побажав учням нових успіхів.
50 найталановитіших учнів району були нагороджені преміями. Серед них - 17 учнів нашої школи. Це Михнюк Максим, Мельник Юлія, Остапчук Максим, Гринішак Тетяна, Захарченко Софія, Мартинюк Олег, Євтух Сер ... Читати далі »
30.04.2012 0
Життєвий шлях кожної людини неповторний. Лише вона повинна його пройти, щоб залишити по собі світлі спогади, добрі справи. Без великого бажання і наполегливої праці не буває саморозвитку, особистих досягнень, радості перемог. З упевненістю можна сказати, що ці важливі якості притаманні тим учням,  які у цьому році успішно попрацювали над особистим «Я» та над іміджем рідної школи.
12 призових місць у обласному етапі учнівських предметних олімпіад - це вагомий внесок  у примноження кращої шкільної традиції - бути завжди першими.
Ми щиро вітаємо шкільний авангард і зичимо їм та ... Читати далі »
04.04.2012 0
 Вічна проблема - людина і духовність спонукає людей до опанування знань. Ви будете здивовані, але я не помилюсь, що у щоденній праці, у творчих пошуках долають учні наукові висоти. Багатьом моїм однокласникам і одноліткам присутня паталогічна чесність і порядність, багатюща фантазія, невгамовна енергія, працелюбність, людська доброта і, нарешті, талант - різносторонній, багатогранний, справжній.
 За роки навчання у школі ми набули чималого досвіду, самостійно розробили власну систему спостережень, щоб опанувати програму загальноосвітньої школи.
... Читати далі »
04.03.2012 1
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум