Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2009 » Травень » 30 » Калейдоскоп новин. Травень
10:47
Калейдоскоп новин. Травень
 З 20 по 22 травня завзята команда нашої школи прийняла активну участь в спортивно-туристичній грі “Котигорошко”, з якої привезла премію  та нагороду за конкурси юних пожежників та медичної підготовки. І хоча призового основного місця у нас немає, але в таких змаганнях не головне перемагати. Важливою є участь і декілька днів хорошого відпочинку наших спортсменів в одному із мальовничих куточків Ємільчинського району — урочищах "Гори".

 
 25 травня відбулося  засідання районної комісії з присудження премії імені І.Прокопенка. Дев'ятьом випускникам нашої школи присуджені основні премії. Це Євтушок Марія – у філологічній номінації, Зінкевич Вадим – у природничо-математичній, Квятковська Аня – у естетичній номінації, Коваленко Віталій, Коваленко Валентин, Ятлук Сергій, Сокирко Тетяна, Павленко Людмила, Любич Ірина – у фізично-спортивній номінації, основна командна премія.

 Щиро вітаємо лауреатів і бажаємо, щоб таких премій у їхньому житті було багато. Наша школа завжди пишається своїми вихованцями, які своїми досягненнями примножують її славу.
 
 27 травня відбувся випуск 4-А класу. У цьому класі 23 учні. Звичайно, ці учні і організують свято. Діти, святково одягнені, розповідали вірші, юморини, співали пісні, грали в різні ігри, приймали участь в  конкурсах. Учні дякували своїм першим вчителям Майданович Тетяні Михайлівні, Заїці Надії Юхимівні, Яценко Юлії  Григорівні за їхню працю. Скоро ці діти стануть учнями 5-А класу і матимуть нового класного керівника Арештович Олену Володимирівну.
 28 травня відбувся випуск 4-Б класу. Цей клас у складі 20 учнів теж організував свято. Учні розповідали вірші, смішинки, співали пісні. Два учні цього класу, які навчаються в музичній школі, гратили на музичних інструментах. Це Гордєєв В‘ячеслав та Шевчук Марина. Учні прощалися зі своїми першими вчителями  Майданович Галиною Сергіївною, Климчук З.Ф. Скоро вони стануть учнями 5-Б класу і познайомляться зі своїм новим класним керівником Чиж Іриною Іванівною.
Переглядів: 816 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум