Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2017 » Грудень » 19 » Шкільна стежина №78-80, Вересень-Листопад 2017
13:47
Шкільна стежина №78-80, Вересень-Листопад 2017
Наш храм науки
Школа — це наш другий дім. Ми проводимо в ній частину свого життя.
Як же я зраділа, коли побачила її після капітального ремонту! Вона стала невпізнанною! Яка краса навкруги! Не віриться, що я буду навчатися тут ще рік. І разом з тим шкодую, що так мало. Адже саме про таке приміщення, класи у ньому я мріяла, коли писала творчу роботу на тему "Моя школа у майбутньому”.
Бажаю всім нашим вчителям, використовуючи нові технічні засоби навчання, запалити ще більший вогник у серцях дітей, посилити їхнє бажання краще вчитися, допомогти усвідомити школярам, що рушійна сила суспільства залежить від високоосвічених людей.
Учням бажаю успішного навчання, бо в такому храмі науки тільки здобувати знання, показувати гарні результати на олімпіадах, ДПА та ЗНО. Це буде наш подарунок державі за турботу, що вона виявила до нас.
Усім успішного навчального року!
Президент школи Кондратюк Анна,
11 клас






Герой АТО
Холодно і вітряно було 13 жовтня, у п'ятницю. Школа, представники громадськості, рідні Лаговського Віктора Анатолійовича зібралися на відкритті пам'ятної дошки загиблому воїну АТО, випускнику нашої школи 1981 року 
Лаговський Віктор Анатолійович народився 30 липня 1964 року в селі Чміль Ємільчинського району Житомирської області. Свій шкільний шлях розпочав в Чмілівській школі, а згодом став учнем  Ємільчинської  школи №1.Був хорошим, добрим учнем, повним сили і завзяття.  Віктор мав багато друзів. Врівноважений, у вільний час був першим помічником для батьків. Прагнув прожити своє життя діяльно, робив власні висновки, мав певні погляди на світ, реалії. Мріяв стати моряком, мріяв про море…    
Після школи навчався в морехідному  училищі, ходив у плавання. Віктор Анатолійович Лаговський працював молодшим сержантом міліції в м.Житомир, де і проживав разом зі своєю сім’єю. Навіть родині не одразу повідомив про наміри записатися у лави добровольців-захисників України. Восени 2014 року він пішов разом з батальйоном МВС України «Артемівськ». 
Рідним він не говорив, де знаходиться і які завдання виконує. Як справжній чоловік беріг спокій своєї родини, аби не хвилювалися за нього.
Загинув 13 лютого 2015-го у бою за Дебальцеве: підрозділ потрапив у засідку під час проведення розвідки при виконанні завдання по вивозу поранених 40–ї бригади з села Октябрське. Зазнав смертельного поранення в голову. Декілька місяців Віктор Лаговський вважався безвісно зниклим. Його особу було ідентифіковано за результатами проведеної експертизи ДНК.
26 березня, після того як боєць перестав виходити на зв’язок, його дружина Ольга Василівна звернулася до Центру допомоги учасникам антитерористичної операції, що працює в облдержадміністрації. Працівники центру організували пошукову роботу - зв’язалися з військкоматом, волонтерами, розмовляли по телефону з бійцями на передовій. Завдяки спільним зусиллям вдалося з’ясувати час і місце загибелі героя.
Без Віктора лишилися мама Розалія Віцентіївна, дружина Ольга Василівна, з якою прожили у шлюбі 26 років, двоє синів — Анатолій і Ярослав. «Такого господаря, майстра та сім’янина, як Віктор, - говорили сусіди, - важко знайти у всій окрузі». Він любив життя, своїм синочкам передавав ази майстерності, таємниці гарного господарювання і любов... найперше, любов до рідної землі.
Сьогодні Віктор повернуться до своєї рідної школи, увіковічений в меморіальній  дошці.

Меморіальну дошку відкрили президент школи, учениця 11 класу Кондратюк Анна та учень 10-Б класу Саух Богдан. Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки. 
На відкритті меморіальної дошки була присутня дружина Віктора Анатолійовича Ольга Василівна, близькі героя, побратими з батальйону «Артемівськ», представники Житомирського міського центру соціальної допомоги учасникам АТО, керівники області, району, селищний голова, учні та учителі школи та небайдужі громадяни селища.  Багато теплих слів прозвучало цього дня на адресу загиблого Віктора Лаговського. 
Ольга Василівна привезла в школу виставку  про свого чоловіка, на якій діти побачили світлини Віктора Анатолійовича, його шкільну характеристику, особисті речі.
Сьогодні багато земляків бере участь  у  неоголошеній війні  на Сході нашої держави, яка забрала не одне життя  воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Життя Віктора завжди буде прикладом для учнів та випускників нашої школи, бо вдивляючись в обличчя загиблого Героя, усвідомлюємо, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів.

Євтушок Наталія Миколаївна,
педагог-організатор



День Гідності та Свободи
Під такою назвою 21 листопада пройшла виховна година у 2-Б класі.
13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.  Це свято відзначається, щоб у скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час 21 століття.
На виховній годині учні розповідали вірші, переглядали відеоролик про Євромайдан та Героїв Небесної Сотні, дарували Україні сердечка з побажаннями, словесно малювали рідний край.
Героям Майдану і воїнам-захисникам, які загинули за світле майбутнє України, присвятили хвилину мовчання та запалили свічки.
На виховну годину завітали гості: адміністрація школи та працівники бібліотеки, які представили нові дитячі книжечки про Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО.

Подшивалова Жанна Сергіївна,
класний керівник 2-Б класу


Без сім’ї немає щастя на Землі!
Найперше, незабутнє свято пройшло в 1-Б класі. Родина, сім’я — це найголовніше у житті кожної людини. У сім’ї ми навчаємось любити, поважати, шанувати, працювати. У народі кажуть: "Без сім’ї немає щастя на Землі”. Наше свято — це свідчення любові до своєї сім’ї, бажання зробити щось для неї приємне.
У нас в гостях були 19 родин: наші мами, тата, бабусі, дідусі та багато гостей. "Народилася нова родина — родина 1-Б класу. Радісний спів дітей, вірші, інсценівки, сміх лунали протягом всього свята. Діти куштували кашу і стали справжніми однокашниками”. Батьки, в свою чергу, дали благословення своїм дітям та подарували коровай.
Ніжним і чарівним таночком "Мої батьки” та вальсом з батьками завершилось свято. Всі отримали задоволення та гарний настрій.
Матяш Марина Андріївна,
класний керівник 1-Б класу

Переглядів: 921 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум