Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2011 » Жовтень » 14 » Шкільна стежина, №24
11:46
Шкільна стежина, №24
З новим навчальним роком, шановні читачі та дописувачі газети "Шкільна стежина”! Наша редакція щиро бажає всім нових вражень, успіхів у навчанні, щоб цей рік став ще цікавішим і насиченим позитивними емоціями. Газета з вами поруч крокуватиме у чарівну Країну Знань, створюючи літопис рідної школи.
У сьогоднішньому випуску газети ми вирішили  розповісти, яким цікавим і захоплюючим було для наших школярів літо 2011, починаючи з навчальної практики та екскурсій, закінчуючи відпочинком на березі моря чи за  рубежем рідної України.  Читайте розповіді своїх друзів, пишіть нам про свій відпочинок.
Який прекрасний час – літо! Справжній відпочинок, спілкування з друзями, розваги, маса цікавих моментів та історій, які згадуватимуться.
А що ж як це все може відбуватися під час навчального року? Саме так сталося з нами – дітьми, які відпочивали в  смт Сергіївці, Білгород - Дністровського району Одеської області. З 10 травня по 31 травня  15 дітей з нашої школи, а в цілому 130 дітей з району, вчителі – вихователі, насолоджувалися відпочинком на березі Чорного моря, в санаторії «Патрія».
Багато всього хочеться розповісти, поділитися. Тому почну із самого початку. Приїхавши туди, всі ми, звичайно, були стомлені. Як і має бути, дітей оселили по кімнатах. На наступний день нас ознайомили з санаторієм: з його правилами, установами, заходами, розпорядком дня. Ми потроху почали звикати.
Звичайно, як і в кожному центрі відпочинку, проводилося лікування, тому приблизно  час від дев’ятої години ранку до третьої дня був часом процедур. Після цього ми ходили на море (пляж), а кожного вечора проводилися цікаві конкурси, свята. Іноді переглядали фільми.
Через тиждень відбулася перша екскурсія, на якій ми ознайомилися з історією санаторію «Патрія», відвідали місцевість, лиман.
 Друга наша екскурсія, на яку зібрався майже весь санаторій, була довшою, ніж перша, тим самим і набагато цікавішою. Це був виїзд до Білгород – Дністровського замку. Величезні споруди, башні, високі стіни, по яким можна було ходити – все це було дуже цікаво, захопливо. На початку  екскурсії нам розповідали історію замку, про саму будівлю. За бажанням діти могли сфотографуватися біля зброї, відвідати «кімнату жахів» (надзвичайно цікаву, на мій погляд). Відвідавши її, я та моя подруга на власні очі побачили знаряддя, пристрої, якими катували в далекі часи князівств.
Дуже радісною для моїх подруг і для мене була та новина, що нашим вчителем-вихователем буде наш класний керівник – Марченко Л. С. Загалом, весь відпочинок запам’ятається мені та моїм подругам на все життя. Я в цьому впевнена.
Нові люди, нові знайомства, враження, яких дуже і дуже багато, і, навіть, знання – це все було з нами. Особисто від себе хочу додати, що цей відпочинок був найкращим з усіх для мене.
Отже, раджу все ж таки знаходити кожному час для відпочинку. Після нього повертаєшся додому з новими силами, прекрасним настроєм і духовною рівновагою.

Пойда Оксана,  11-Г кл.
Артек
Артек” – це непростий табір. Він складається з таборів: "Кипарисного”, "Лазурного”, "Лісного”, "Річного”, "Польового”, "Морського”, "Янтарного”, "Хрустального”. В кожному таборі дітей розподіляють за віком в загони. Кожен ранок починається з зарядки і триває дуже насичено та емоційно. Завдяки жорсткому графіку, ми встигали все. Була строга дисципліна, поблажок нікому не давали.  Але водночас там не було так і суворо, завдяки різній цікавій діяльності, яка була кожен день. Особливо цікавим було сходження на Аю—Даг, Ведмідь-гору, щоб стати справжнім артеківцем. Всі події не могли обійтися без вожатих, які супроводжували нас, вони стали нам справжніми друзями.
Артек — це цікавий і радісний табір.
          Козюн Павло, 9-А кл.
На березі моря...
Літні канікули—це завжди приємно. Закінчились уроки, позаду залишились дзвінки, перерви, хвилювання. Але найбільше насолоди приносить відпочинок на березі моря: жарке сонце, легкий вітерець, ніжна прозора вода, чайки…
Цього року і нам, спортсменам, неабияк повезло. За гарні результати і досягнення для нашої волейбольної команди виділили декілька путівок в один із найкращих санаторіїв Європи— "Феміда”. Але і там ми не забували про волейбол. Кожного дня проводили тренування і брали участь у товариських зустрічах. Проти нас на поле виходили грати не тільки команди дівчат, а й хлопців, і майже завжди перемога була на нашому боці. Ми старалися не втрачати форми, адже попереду нас чекали головні і дуже відповідальні змагання — фінал обласних літніх спортивних ігор. І одразу після відпочинку на морі нас чекала ще більш інтенсивна підготовка, адже до змагань залишилося всього два тижні.
Як бачите, навіть відпочинок ми, волейболісти, поєднуємо з тренуваннями, що і принесло відповідний результат: у липні ми стали першими в області.
Літо залишило на згадку море позитиву, гарні враження і багато нових друзів.
      Юлія Мельник, 11-А  кл

Новини за жовтень
Переглядів: 736 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум