Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2015 » Березень » 2 » Шкільна стежина №56, Лютий 2015, Пам'яті Небесної сотні
12:29
Шкільна стежина №56, Лютий 2015, Пам'яті Небесної сотні
20 лютого - визначний і в той же час трагічний день в історії українського народу. В цей день, рік назад, в Києві, на Майдані Незалежності було жорстоко розстріляно патріотів, котрі чотири місяці боролися за наше світле  європейське майбутнє. В простих молодих хлопців, обеззброєних, почали стріляти зі снайперської зброї російські найманці. В цей день на вулиці Інститутській, тепер вулиця імені Героїв Небесної Сотні, загинуло близько 100 людей, борців за свободу. В пам’ять про них ми, учні 10-А класу,  провели шкільний захід-реквієм.
На цей захід було залучено відео, фото і музичні згадки про ті криваві дні. Також ми підготували матеріали розповідей тих, хто безпосередньо брав участь в самому мітингу і був на Майдані весь час. Нам хотілось донести до учнів розуміння всього трагізму цих подій, пробудити патріотизм до своєї держави. У виконанні моїх однокласників пролунали вірші, котрі були написані під час Революції Гідності. Також у виконанні  Шабаліної Нелі пролунала пісня «Тихо заплаче земля». Творче бойове хрещення прийняв новостворений гурт "Black_Riders.” Наш гурт презентував дві пісні ("Воїни світла”, "Коли закінчиться війна…”),  які залишаються актуальними зараз.
І нехай в ці дні  над Майданом плине Кача, поминаючи полеглих, а у кожного із нас спалахне вогник віри у перемогу добра над злом.
Тіла загинуть - житиме ідея...
Вічна Слава Героям, які поклали життя!

Палько Олександр,
10-А клас
Тиждень української мови
Кожного року у нас у школі проходить тиждень української мови. І ось пройшов ще один такий тиждень. Проведені заходи були різноманітні, цікаві.
Тиждень розпочався тематичною радіопередачею та оформленням інформаційного куточка "Мова-коштовний скарб народу”. Учні 11-А класу брали участь у Мовознавчому турнірі (вчитель Примаченко О.С.). Дві команди по п'ять чоловік довели, що вони розумні, здібні, талановиті діти. Їх талант підкреслював конкурс, який мав на меті скласти вірші з римою за декілька хвилин. І команди "Укроп” і "Патріоти” справилися з цим завданням бездоганно.
Ось самі оцініть:
Наша мова чарівниця.
Любим її таємниці.
Руки свої простягла
І знання нам принесла.
Дзвенять пташки
В весняних днях
На вітах у малини.
Є ненька завжди у серцях
Ім’я їй - Україна.
Також були завдання, які ще раз допомогли учням підготуватися до ЗНО. Так як цей рік ЗНО з української мови  відбудеться раніше, ніж торік, то я бажаю всім випускникам здати його успішно.
Полонська Анастасія,
11-А клас

А у нас у 6-А...
14 грудня наш клас подорожував до м. Новоград-Волинський. Там ми відвідали музей Лесі Українки, який розташований в одному з будинків, де колись мешкала надзвичайно талановита Леся. Після цікавої екскурсії ми заїхали до міського басейну. Там ми чудово провели час: плавали, пірнали, стрибали. Після гарно проведеного часу ми з чудовими емоціями повернулися до рідного Ємільчина. Екскурсія була чудова!
5 лютого наш клас провів свято "Україна — наша країна”. Глядачами були 5-А та 5-Б класи. Ми співали пісні, розповідали вірші та показали невеличкі сценки. В них ми відобразили патріотичність нашого класу. Сподіваємось, глядачам сподобалося. Наш клас добре готувався. Ми принесли декорації та готували пісні, вірші. На святі навіть був коровай, який ми куштували в кінці свята. Мені сподобалось це патріотичне свято!
Слава Україні!
 Кейбіс Вікторія,
6-А клас


Переглядів: 577 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум