Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Шкільна стежина №69-70, Вересень- Жовтень 2016
14:29
Шкільна стежина №69-70, Вересень- Жовтень 2016
Радіємо змінам на краще
Школа – це те місце, де ми переживаємо перші радості перемог і намагаємося приховувати гіркі сльози поразок. Школа вчить нас долати труднощі та не зупинятись на досягнутому.
Ось і закінчилось красне літечко і знову з розпростертими обіймами нас зустрічає школа. Перший дзвінок покликав на перший урок, який надовго запам’ятається в нашому житті, адже він в останнє продзвенів для нас, випускників.
Школа надовго залишить пам'ять про себе в наших серцях. І назавжди запам’ятається такою, як вона є. Саме цього року вона набагато змінила свій зовнішній вигляд.  Нова покрівля, новий ґанок -  все це придало ще більшої краси нашій школі. Ми дуже щасливі, що  держава згадала і нашу школу.
Незабаром школа змінить і  внутрішній вигляд, адже ремонтники не гають ні хвилини і закінчують робити ремонт зовні, візьмуться за класні кімнати, які ми сподіваємося, зміняться на краще.
Нам, одинадцятикласникам, навчатися в стінах нашої школи ще рік. Можливо, ми і не встигнемо побачити всіх тих змін, які відбудуться, але ми дуже сподіваємося, що через кілька років ми прийдемо до нашої рідної школи і побачимо все те, що стало нове, але таке рідне для нас.
Від щирого серця ми хочемо подякувати будівельникам за велику працю по оновленню школи.
Скоро ми підемо в самостійне життя, ми будемо намагатися знайти своє місце в суспільстві, спробуємо стати корисними людьми для всієї держави, у нас з’являться нові клопоти та проблеми. Та я впевнена, що завжди знайдеться час, коли ми просто подумки будемо повертатися до школи та наших вчителів.
Тому найбільше хочеться подякувати саме вчителям, за цікаві змістовні уроки, за їхнє терпіння, що змогли нас багато чому навчити, і саме завдяки їм ми зможемо реалізувати себе в житті.
Отже, скільки б років не пройшло, ми завжди будемо пам’ятати безтурботні шкільні роки, наш шкільний будинок, наших вчителів і однокласників, які стали для нас рідними людьми.
Лавринець Юлія, 11-А клас




Акція  "Листівки для воїнів”

У 2014 році Президентом України було підписано Указ про відзначення  Дня захисника України 14 жовтня.
Цьогоріч це свято має особливе значення, оскільки Україна перебуває у стані неоголошеної війни з Росією, а тому нашу  Батьківщину захищають не лише Збройні сили України, а й воїни та добровольці АТО.
З ініціативи парламенту школи серед учнів була організована акція "Листівки для воїнів”.



Усі учні 1-11 класів не залишилися осторонь такої події і виготовили чудові листівки. Кожна з них—це витвір мистецтва, зроблений з любов'ю. Усі витвори наповнені теплими словами подяки та найкращими побажаннями для наших дорогих захисників. Адже усі ми розуміємо, що підтримка—це найважливіше для наших бійців сьогодні. Кожен з нас не повинен забувати про людей, які своїм життям боронять неньку-Україну, щохвилини ризикуючи заради співвітчизників.
Ми вдячні всім, хто приєднався до цієї акції і не залишився байдужим.
То ж нехай це свято принесе в Україну довгоочікуваний мир, і звертаємось до наших захисників: "Повертайтеся живими!”.
Президент школи,
Кондратюк Анна, 10 клас



Переглядів: 509 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум