Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2018 » Травень » 23 » Шкільна стежина №85-86, Квітень-Травень 2018, Прощавай Букварику!
10:25
Шкільна стежина №85-86, Квітень-Травень 2018, Прощавай Букварику!
Традиційне шкільне свято-свято Букваря - відбулося в 1-А класі. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. Першокласники показали, чому вони навчилися та представляли веселу Абетку. Кожна дитина з гордістю говорила про значення і цінність кожної букви. Побудували всі літери у царстві Букваря, де жив цар і його слуги. Діти багато розповідали, як вони Буквар вивчали, була сміхопанорама, затанцювали танці "Мій Букварик" і "Ми щасливі діти". А скільки веселих пісень заспівали!

У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова. Завітав на свято Незнайко, де вивчав усі літери. В кінці свята учні отримали пам'яточки у вигляді квіточки та солодощі.
Туровська Наталія Василівна,
класовод 1-А класу


Театр корифеїв
В переддень дня народження засновника першого професійного українського театру Марка Лукича Кропивницького 10-Б клас з класним керівником, учителем української мови та літератури Шпак Валентиною Миколаївною презентував нам літературно-музичний салон ”Український театр корифеїв”. 
На початку заходу учні 10-Б класу поглибили знання учнів 8-Б та 9-А класів про життя і творчість українських драматургів. Ми дізналися, хто створив першу професійну трупу і про видатних діячів українського театру.


Учні майстерно презентували уривки з п’єси М. Старицького "За двома зайцями” та уривок  з п’єси Карпенка Карого ”Мартин Боруля”. Актори 10-Б класу настільки артистично виконували свої ролі, що у всіх глядачів захопило подих. Особливо  сподобалися Проня Прокопівна у виконанні Саган Ірини та Голохвастов у виконанні Сауха Богдана; Омелько у виконанні Андрія Євтушка та панича Дмитром Дмитренком. Захопливою була пісня хлопців «Канареєчка» та осучаснений танець дівчат «Банкрот».
Також нам детально розповіли про родину Тобілевичів, продемонстрували ілюстрації до драматичних творів, портрети відомих українських драматургів. 
Захід був дуже цікавий, пізнавальний, веселий.
Наумовець Анастасія,
9-А клас
Тиждень психології
Вже декілька років поспіль в нашій школі навесні став традицією Тиждень психології,  який проходить з нагоди Дня психолога.  Цього року він проходив з 16 по 20 квітня 2018 року. У програмі тижня психології відбулося дуже багато цікавих заходів, творчих конкурсів та завдань. Всі щодня знайомилися з цікавою інформацією психологічного змісту, що відповідала зазначеній темі дня.
Почалося дійство в понеділок 16 квітня 2018 року   проведенням психологічної акції «Веселка мого настрою» метою якої було дослідження емоційного настрою учнів та вчителів.

Ранок вівторка розпочався з девізу «Відпочивай та про розвиток не забувай!».  Працівники психологічної служби в цей день провели акції для учнів 1-4 класів «Дерево бажань» та «Вінні - Пух і всі, всі, всі…», для учнів 5-11 класів «Ілюзія зору».    Середа була присвячена інтелектуальним конкурсам для всіх учнів.
Наступний день був не менш насиченим, було проведено соціологічне опитування «Вчитель року», створювався колективний плакат «Афоризми мого життя», для учнів 6 класу було показано відео-презентацію «Протидія булінгу у школі». Останній день Тижня був присвячений конкурсу малюнків «Щастя – це…»
Неодмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки. Тиждень психології став справжнім святом для душі.
На Тижні психології були застосовані всі види психологічної роботи в школі, що дало змогу всім учасникам  педагогічного процесу стати єдиним цілим і цікавими та більш близькими в спілкуванні.
Чиж Тетяна Володимирівна,
соціальний педагог





Наші на Соколі”( "Джурі”)
17-18 травня на базі Сімаківської школи проходила районна дитячо-спортивна гра "Сокіл” ("Джура”). В цій грі брали участь 20 шкіл району та ОТГ.
Нашу команду "Поліські соколи” представляли учні 10-Б та 9-А класів.
Школярі змагалися у шикуванні, муштрових хватах, демонстрували історичні знання, фізичну та домедичну підготовки. Не обійшлося без творчого конкурсу "Ватра” - мистецького звіту на тему козацтва. Також розповідали про добрі діла учнів школи, про які писалося у засобах масової інформації. У загальному заліку наші соколята посіли друге місце, з чим ми їх щиро вітаємо.
Важливо, що учні поспілкувались зі своїми однолітками, відпочили на природі, отримали масу позитивних емоцій.





Переглядів: 536 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум