Школа 2017
Наш девіз
Хто міцні знання має - той горіх науки розламає
Герб школи
Призери олімпіад
Стежина знань
Герої АТО
Саган Сергій
Школа 2016
Форма входу
Логін:
Пароль:
 
Головна » 2019 » Березень » 25 » Шкільна стежина №93, Вітаємо інтелектуалів школи!
12:24
Шкільна стежина №93, Вітаємо інтелектуалів школи!
Щороку навесні ми підбиваємо підсумки участі наших учнів у предметних олімпіадах як на шкільному, районному, так і на обласному рівнях. Цього року 199 учнів школи взяли участь у шкільних предметних олімпіадах.  
У районних предметних олімпіадах та мовознавчих конкурсах 2018-2019 навчального року  учні школи вибороли  31 перших місць (23 з олімпіад, 8 з конкурсів), 28 других місць (20 з олімпіад, 8 з конкурсів), 13 третіх місць (7 з олімпіад, 6 з конкурсів). Всього 72 призових місць (50 з олімпіад, 22 з конкурсів. У січні-лютому  2019 року у  м. Житомир проходив ІV етап Всеукраїнських предметних олімпіад, у якому брали участь 23 учні нашого навчального закладу. За результатами протоколів олімпіад стали переможцями (13 дипломів):


 
1. Борса Єлизавета (11-Б клас) - диплом ІІ ступеня з біології, диплом ІІІ ступеня з  хімії.
2. Саух Богдан (11-Б клас) – диплом ІІ ступеня з астрономії, диплом ІІІ ступеня з економіки.
3. Строй Вадим  (10-А клас) - диплом ІІІ ступеня з інформатики, диплом ІІ ступеня з ІТ.
4. Дмитренко Олена (9-Б клас) - дипломи ІІІ ступеня з історії,  географії, хімії та фізики.
5. Ткач Владислава (9-Б) – диплом ІІ ступеня з української мови, дипломи ІІІ ступеня з правознавства та російської мови.

Ми щиро вітаємо наших переможців, віримо, що таких перемог у їхньому житті буде багато. Висловлюємо подяку за якісну підготовку учнів до обласних олімпіад їхнім наставникам: Омельченко М.В., Князь С.І., Боровик Н.О., Мурсаловій Н.В., Яценку Ю.М., Жабровець Т.В., Арештович О.В., Євтух Н.С., Палько Н.М. Дякуємо батькам за виховання та підтримку своїх дітей.
Директор школи 
Ярошук Галина Миколаївна


Я руки мамині до серця пригорну

Учні 2-А класу запросили батьків, родичів на свято "Я руки мамині до серця пригорну”, на якому поєднали теми весни та вдячності, любові до матусь і бабусь. В гарному, прибраному залі учні представили зворушливі виступи: розповідали вірші, смішинки, співали пісні, яких було дуже багато, танцювали таночки. Діти вітали мам квітами, які виготовили своїми руками, бабусь – листівками. Всім присутнім на святі учні дарували свою щирість, радість та безпосередність

Класний керівник 2-А класу
 Туровська Наталія Василівна 



Шевченківські дні
Кожен народ має свого пророка, лідера нації, слова якого завжди актуальні. Для українців такою людиною є Т.Г. Шевченко. Березень належить спогадам про поета. Тому кожного року в нашій школі проходять виховні години, присвячені життю і творчості Великого Кобзаря.
Таке свято відбулося і в нашому класі. Ми розповідали про життя Тараса Шевченка, декламували його вірші, співали пісні. Всесвітньо відома поезія "Заповіт” пролунала шістьма мовами: українською, російською, білоруською, польською, англійською, французькою.
На свято завітала і Дідус Вероніка, учениця 9-Б класу, яка посіла друге місце в обласному конкурсі читців поезії Великого Кобзаря. Ми всі були вражені її майстерністю читання поезій. Надіємось, що наше свято сподобалось, всім.


Обухова Вікторія,
Сітайло Андріана, 6-А клас

Розповідь зі слів на одну букву
Пилип поліз під піч прочитати про пригоди підлітків. Після прочитаного постійно питав поважного Петренка Петра Петровича про повість. Пан послухав, подумав потім прогнав Пилипа. Під парканом посвистував пастушок. Підійшов Пилип почав питати пастушка про підлітків, пастушок покивав, піднявся, провів пальцями по потилиці і пішов пасти птицю.  
                    Учні 9-Б класу

Мама Марини мені малювала малину. Малина мене милувала. Матусю рідна, малюй мене! Мені малюй мальовничі мандарини.
Учні 6-А класу
Вечір. Віє вітер. Виють вовки. Вдалині видніються верби.
Учні 8-Б класу


8-А клас

Переглядів: 815 | Додав: emschool1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Школа
Наша адреса
11201, Житомирська обл., смт. Ємільчине,
вул. Шевченка, 4
тел. (04149)-21380

E-mail: emschool_1@ukr.net
Спартакіада
Герої АТО
Макарчук Юрій
Герої АТО
Лаговський Віктор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мій профіль | Вихід
Пошук
Шкільне життяМалюнки дітейЄмільчинеГостьова книгаФорум